ADD Fethiye'den anlamlı program

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi organizatörlüğünde, Fethiye Çamköy Anaokulu'nun ihtiyacı olduğu bildirilen, Atatürk büstü ve bayrak direği yardımseverlerin desteği ile yapılarak teslim edildi. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Bağışçı Sevgi Kahraman Yılmaz merhum kocası İbrahim Yılmaz anısına çocukları ile Atatürk Büstü yapımının bedelini üstlenmiştir. Okulumuza büyük boy Atatürk Posteri ve Bayrak Direği bağışı, Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkezi Genel Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Murat Topçu tarafından temin edilerek Okulumuza teslim edilmiştir.

ADD Fethiye'den anlamlı program

Büst ve Bayrak direği yapımı ve montajı Felikya şirket sahibi, ADD Fethiye Denetleme Kurulu Başkanı ve Fethiye Belediye Meclis Üyesi Sayın Doğuş Çelik tarafından üstlenilmiştir.

ADD Fethiye'den anlamlı program

22 Nisan günün yapılan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğinde Büst ve Bayrak direği kullanıma açılmıştır. Okul müdürü Funda Günden katkıda bulunan tüm kişilere teşekkürlerini ileterek birer anı plaketi sunmuştur.

ADD Fethiye'den anlamlı program

Törende konuşma yapan ADD Fethiye Şubesi Başkanı Filiz Topçu, konuşmasında geleceğimizin teminatı çocuklarımızın için bize böyle bir fırsat verdikleri için teşekkür ediyorum dedi. Aydınlık yarınlara ulaşmada yegâne yol gösterici olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün İlke ve Devrimleri ve Cumhuriyet kazanımları sayesinde bugünleri yaşayabildiğimizi belirtti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN