Başkan Akdenizli, ''Çocuklarımızın Geleceği İçin Çok Çalışıyoruz'

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Çaltıözü Şehit Er Ramazan Bilgiç İlköğretim Okulu öğrencilerinin karne heyecanına ortak oldu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Çaltıözü Şehit Er Ramazan Bilgiç İlköğretim Okulu öğrencilerinin karne heyecanına ortak oldu.

İlçede eğitim gören 8040 öğrenci, 2023-2024 eğitim-öğretim yılını tamamlayarak karnelerini aldı. Başkan Akdenizli, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur ile birlikte okulda düzenlenen karne törenine katılarak, öğrencilere hem karnelerini hem de çeşitli hediyeler verdi.

“ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORUZ”
Başkan Akdenizli ve Kaymakam Büyüker, sabah saatlerinde okula gelerek okul yönetimi ve öğretmenler tarafından karşılandı. Başkan Akdenizli, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “Çocuklarımızın geleceği için çok çalışıyoruz ve onların başarısı bizleri gururlandırıyor. Tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaymakam Büyüker ise konuşmasında, “Bu yıl yoğun bir eğitim dönemini geride bıraktınız. Hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Başkan Akdenizli ve Kaymakam Büyüker, öğrencilere karnelerini dağıtmak üzere sınıfları tek tek dolaştılar.
Her sınıfta öğrencilerle birebir ilgilenen Başkan Akdenizli, öğrencilere karnelerini verirken başarılarından dolayı tebrik etti ve gelecekte de başarılarının devamını diledi. Kaymakam Büyüker ise öğrencilere, tatilde bol bol kitap okumalarını ve yeni şeyler öğrenmelerini tavsiye etti. Karnelerin yanı sıra öğrencilere çeşitli hediyeler de verildi. 

TÜM ÖĞRENCİLERE İYİ TATİLLER
Başkan Akdenizli, eğitimin önemine vurgu yaparak, “Çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi için belediye olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Eğitim yatırımlarımız artarak sürecek. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.” dedi. Karne heyecanı, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN