Başkan Akdenizli Kurban Bayramı mesajı iletti

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı'nı kutladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Milli ve dini bayramların her zaman bütünleştirici bir ruhla inananları bir araya getirdiğini belirten Başkan Akdenizli, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:  "Kurban Bayramı, paylaşmanın, yardımlaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği müstesna günlerdendir. Millet olarak bayramların, küskün ve dargınları barıştıran, umutları canlandıran, tüm İslam alemini kaynaştıran ve bütünleştirici olduğunu unutmamalıyız. Bu özel günlerde, ihtiyacı olanlara yardım eli uzatarak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeli, toplumsal dayanışmayı arttırmalıyız." 

“DUALARIMIZ VE KALPLERİMİZ ONLARLA BİRLİKTE”
Başkan Akdenizli mesajında ayrıca, bayramın manevi değerlerine vurgu yaparak, Filistin'de zulüm gören Müslümanları da unutmadı. "Bu mübarek günlerde, Filistin'de zulüm gören kardeşlerimizin acısını derinden hissediyoruz. Filistinli kardeşlerimize destek olmak, onların yanında olduğumuzu hissettirmek hepimizin insani görevidir. Dualarımız ve kalplerimiz her zaman onlarla birlikte. Yalnızca Filistin topraklarında değil, tüm dünyada barış ve adaletin hâkim olduğu bir gelecek temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Kurban Bayramı'nın, başta Seydikemerli hemşehrileri olmak üzere, tüm İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Başkan Akdenizli, bayramın barış, kardeşlik ve dayanışma duygularını pekiştirmesi dileğiyle mesajını tamamladı. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN