Benzin ve motorine zam geldi: Fethiye'de günceller fiyatlar

Ertelenen benzin ve motorin zammı pompa satış fiyatlarına yansıdı. Benzine 2 TL, motorin grubuna da 1,68 TL zam geldi. Peki, 25 Haziran 2024 Fethiye'de benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL?

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Ertelenen benzin ve motorin zammı pompa satış fiyatlarına yansıdı. Benzine 2 TL, motorin grubuna da 1,68 TL zam geldi. Peki, 25 Haziran 2024 Fethiye’de benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL?

Akaryakıtta beklenen fiyat artışı gece yarısından itibaren pompaya yansıdı. Buna göre benzine 2 TL, motorine ise 1,68 TL zam uygulandı. Yeni tarifeye göre Fethiye'de benzin ve motorinin litresi 43 TL'yi aştı. Döviz kurları ve uluslararası petrolün satışına göre değişen akaryakıt fiyatlarında yaşanan yeni gelişme sonrası benzin istasyonlarının tabelaları bir kez daha değişti. 21 Haziran Cuma günü yapılması beklenirken 25 Haziran'a ertelenen benzin ve motorin zammı, pompa fiyatlarına yansıtıldı. Böylece benzinde 2 TL, motorinde ise 1,68 TL fiyat artışı yaşandı.

FETHİYE AKARYAKIT FİYATLARI
Benzin litre fiyatı: 43,86 TL
Motorin litre fiyatı: 44,05 TL

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN