CHP Fethiye Kadın Kolları Başkanlık Devir Teslim Töreni Yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye 15. Kadın Kolları Kurultayı'nda Ayşe Devrim Öztürk oy çokluğu ile yeni CHP Fethiye Kadın Kolları başkanı olmuştu. Bugün CHP Fethiye'de devir teslim töreni gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye 15. Kadın Kolları Kurultayı’nda Ayşe Devrim Öztürk oy çokluğu ile yeni CHP Fethiye Kadın Kolları başkanı olmuştu. Bugün CHP Fethiye’de devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 22 Haziran Pazar günü Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye 15. Kadın Kolları Kurultayı gerçekleştirildi. Adaylardan Ayşe Devrim Öztürk, oy çokluğu ile yeni CHP Fethiye Kadın Kolları başkanı olmuştu. Bugün CHP Fethiye’de eski kadın kolları başkan Gülümser Oymak’ın ve partili kadınların katılımıyla devir teslim töreni gerçekleştirildi.

“KENDİSİNE VE EKİBİNE BAŞARILAR DİLİYORUM”
CHP Fethiye 2020-2024 dönemi Kadın Kolları Başkanlığı görevini sürdürmüş olan Gülümser Oymak, görevi yeni başkan Ayşe Devrim Öztürk’e devretti. Yaptığı konuşmada, “Fethiye CHP İlçe Kadın Kolları olarak; Gülümser Oymak ve ekibim ile 22 Haziran 2024 tarihinde kadın kolları başkanlığı seçiminde yeni başkanımız Ayşe Devrim Öztürk’ün seçilmesi dolayısıyla bugün devir teslim toplantısı yapmaktayız.  Bizler 2020-2024 döneminde yapmış olduğumuz çalışmaları bilgilendirme dökümanlarını kendisine birazdan teslim edeceğim. Ben kendisine ve ekibine bundan sonra yapacak oldukları çalışmalar için başarılar diliyorum. Biliyorum ki yapılan her çalışma kıymetli ve daha iyisi olacaktır” ifadelerini kullandı.

“BİZ BİR AİLEYİZ, BURASI CHP ÇATISI”
Ayşe Devrim Öztürk, yeni görevini eski başkan Gülümser Oymak’tan teslim aldı. Öztürk konuşmasında, “Kongrede seçimi aldık, tüm üyelerimize teveccühleri için teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Gülümser başkanım ve ekibini 4 yıllık süreçte çok başarılı çalışmaları için teşekkür ederim. Gerek genel seçimde Fethiye’deki oyların yüksek çıkmasıyla, gerek yerel seçimlerde çok büyük katkıları var. Ev ev, sokak sokak dolaştılar. Hep birlikte dolaştık bunların farkındayız. Bizler de aynı çalışmaları göstereceğiz. Biz bir aileyiz, burası CHP çatısı. Bu bir demokrasi biçimidir. Yine hepimiz aynı masadayız. Hepimiz aynı özveri ile çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN