Ağırlama Haberleri

Ağırlama Haberleri

Bilecik, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın 1. Ayağı'na ilk kez ev sahipliği yaptı

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nda sezonun açılış mücadelesi Bilecik ilinde yer alan Endurobil 365 Ekstrem Park’ta yaşandı.

2023 Yılında 50 Bin Kişi Ziyaret Etti

Muğla Büyükşehir Belediyesine ait Osman Hamdi Bey, Bozüyük Kültür Evi ve Belen Kahvesi yerli ve yabancı misafirleri ağırlamaya devam ediyor. Kültür evleri 2023 yılında 50 bin 783 kişiyi ağırlarken kültür evlerinin açıldığı günden bu güne 166 bin 783 kişi ziyaret etti.

Fethiye Film Festivali’ne Yoğun İlgi Gösteriliyor

Fethiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (FEFSAD) tarafından düzenlenen Fethiye Film Festivali, 7 Aralık’tan bu yana film severleri ağırlamaya devam ediyor. Fethiye Film Festivali, yarına kadar Fethiye Erasta AVM Aksin Sinemasında film severler ile buluşmaya devam edecek. Fethiye Film Festivali Koordinasyon Ekibinden Ömer Öner, festival ile ilgili mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

Çocuk Oyun Evi’nde ilk ders zili çaldı

Milas Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl açılan Çocuk Oyun Evi, eğitim- öğretim yılının başlamasıyla yeni öğrencilerini ağırlamaya başladı.

Büyük Samanlık Koyu’nda bayram yoğunluğu

Turizm cenneti Fethiye, 9 günlük Kurban Bayramı tatiliyle birlikte ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

“Ülkemizin başpehlivanlarını Karaçulha’da ağırlamak istiyoruz”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, depremden felaketinden dolayı ertelenen güreş müsabakaları hakkında açıklamada bulundu.

FETHİYE OLARAK DEPREMZEDELERİ AĞIRLAMAYA HAZIRIZ

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ilimizde yıkıma neden olan deprem felaketi sonrasında resmi kurumlar, belediyeler ve sivil toplum kuruluşları tarafından yardım kampanyası başlatıldı.

FETHİYE BALKAN ÇANAĞINDAN TURİSTLERİ AĞIRLAMAYA HAZIRLANIYOR

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) kardeş odası Makedonya-Türkiye Ticaret Odası (MATTO) ile birlikte düzenlediği Kuzey Makedonya ve Balkan ülkeleriyle Fethiye arasında turizm tanıtımı programı kapsamında Makedonya’daki tur operatörleri, Fethiye konaklama sektörü temsilcileri bir araya geldi.

CHP’Lİ ERBAY TBMM KÜRSÜSÜNDEN ÇAĞRI YAPTI; ‘CENNET MUĞLA’MIZ MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAYA HAZIRDIR’

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Hisarönü Mahallesi Bördübet Koyu ile Yediadalar mevkiinde 21 Haziran 2022 tarihinde başlayan ve 4 gün sonra kontrol altına alınabilen orman yangınında yaklaşık 4 bin 500 hektar ormanlık alan yok olmuş, yaban hayat ve ekolojik yapı büyük zarar görmüştü.

ÇIRALI: “2023 YILINDA UÇAK SEFERLERİNİN BAŞLAMASIYLA İLİŞKİLER DAHA DA GÜÇLENECEK”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) turizmde pazar ülke çeşitliliği hedefi kapsamında bir adım daha atıldı. FTSO ile Makedonya Türkiye Ticaret Odası (MATTO) ile arasındaki kardeş oda protokolü çerçevesinde düzenlenen ilk ziyaretten güzel haberlerle dönüldü. FTSO koordinasyonunda Üsküp’e yapılan ziyarete Fethiye’deki konaklama sektörünün temsilcileri ve Dalaman Havalimanı temsilcileri katıldı. Ziyaret kapsamında MATTO tarafından düzenlenen çalıştayda Kuzey Makedonya ile Fethiye’nin turizm acenteleri, otelcileri ve havayolu firmaları temsilcileri bir araya gelerek, 2023 yılı itibarıyla başlatılması planlanan uçak seferleri için yapılması gerekenler ele alındı. Üsküp-Fethiye uçak seferlerinin 2023’te başlatılmasıyla Fethiye, Makedonyalı turistleri ağırlamaya başlayacak. 

MENTEŞE MUTFAK KÜLTÜRÜ ATÖLYESİ, KÜÇÜK İZCİLERİ AĞIRLADI

Saburhane Meydanı tarihi Şaraphanedeki ‘Menteşe Mutfak Kültürü Atölyesi’’ küçük büyük her yaştan ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Bezos ve Gates Sea me Beach'de

Muğla kıyıları dünyanın en zengin iş insanlarını ağırlamaya devam ediyor.

Marmaris yüzücüleri ağırlayacak

800 sporcunun katılacağı 12. Uluslararası Arena Aquamasters Şampiyonası 28 Mayıs'ta Muğla'nın Marmaris ilçesinde başlayacak. Organizasyonun Marmaris’in tanıtımı için çok önemli olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Spor ve turizm kenti Marmaris’te sporcularımızı ağırlamaktan mutluluk duyacağız” dedi.

Öğrencileri atölyelerinde ağırlamaya başladı 

Anadolu'nun kültür ögelerini masal atölyelerinde öğrencilerle buluşturan ve Muğla'da ilk olma özelliğine sahip Muğla Masal Evi, Şemsiana Anaokulu bünyesinde açıldı. Menteşe Şemsiana Anaokulu bünyesinde oluşturulan ve Anadolu motifleriyle hazırlanan Muğla Anadolu Masal Evi, Menteşe ilçesindeki öğretmen ve öğrencileri atölyelerinde ağırlamaya başladı.

Dağıtım ve tedarik şirketlerinin keyfi harcamaları elektrik faturalarına eklenecek

Elektrik faturalarında vatandaşı çileden çıkartacak tebliğ yayımlandı. Buna göre elektrik dağıtım ve tedarik şirketlerinin temsil, ağırlama ve seyahat gibi keyfi harcamaları 5 yıl elektrik faturalarına eklenecek. Böylece vatandaşın faturası kabaracak.

Marmaris’te 200 Otelciye Eğitim Verildi

Marmaris Belediyesi’nin normalleşme dönemiyle birlikte misafirlerini ağırlamaya başlayan konaklama işletmelerine yönelik düzenlediği 2 günlük çalıştay bugün sona erdi. ‘Konaklama Tesislerinde Kontrollü Normalleşme Süreci’ adlı çalıştaya 2 günde 200’e yakın sektör çalışanı katıldı.