Ev Sahipliği Haberleri

Ev Sahipliği Haberleri

Fethiye, Antalya Turizm Fuarı’nda Tanıtılacak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) sekretaryasını yürüttüğü Fethiye Turizm Konseyi Nisan ayı toplantısı, Fethiye Belediyesi ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıda önemli tur operatörleri, oteller ve acenteleri bir araya getirerek, doğrudan pazarlamaya yönelik etkin bir fuara dönüşen Antalya Turizm Fuarı’nda Fethiye destinasyonunun tanıtılması kararlaştırıldı. Konseyde ayrıca 2024 turizm sezonuna yönelik Fethiye Belediyesi’nin sorumluluk alanına giren önlem ve çalışmalar hakkında konsey üyelerinin görüş ve önerileri alındı.

Bilecik, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın 1. Ayağı'na ilk kez ev sahipliği yaptı

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nda sezonun açılış mücadelesi Bilecik ilinde yer alan Endurobil 365 Ekstrem Park’ta yaşandı.

Büyükşehir İtfaiyesi Bayram’da 134 Olaya Müdahale Etti

9 günlük Ramazan Bayramı sürecinde yerli ve yabancı binlerce turiste ev sahipliği yapan Muğla’da, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri vatandaşların güvenli bir tatil geçirmesi için 134 olaya müdahale etti. Ekipler ayrıca Antalya’da yaşanan teleferik kazasında kurtarma çalışmalarına katıldı.

Bölgenin Sorunları Belediye Başkan Adaylarına Rapor Halinde Sunulacak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu toplantısında, bölgenin sektörel, çevresel ve sosyal sorunlarının derlenerek Muğla Büyükşehir, Fethiye ve Seydikemer belediye başkan adaylarına sunulması konusunda ortak karar alındı. Toplantıda ayrıca sürdürebilir turizm kapsamında koyların yapılaşmadan korunması için alınacak tedbirler konuşuldu.

CHP'li Belediye Başkan Adayları Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras'ın ev sahipliğinde ilçe belediye başkan adaylarının da katılımıyla Menteşe'de basın mensuplarıyla kahvaltı programı düzenlendi.

Başkan Çıralı, TOBB TSO ve TO Müşterek Konseyine Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın da katılımıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Odaları Müşterek Konseyi toplantısına katıldı.

Büyükşehir Kültür Hizmet Tırı 305 Etkinliğe Ev Sahipliği Yaptı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür Hizmet Tırı bugüne kadar 305 farklı etkinliği vatandaşlarla buluşturmak için yola çıktı.

TOBB Başkanı Hisakcıklıoğlu “Sigorta Lüks Değil, İhtiyaçtır”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclis Başkanı Kemal Hıra ve 8 Nolu Sigorta ve Finans Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanı Ramazan Patat, Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nin (TOBB) ev sahipliğinde yapılan Sigorta Acenteleri Kurultayı’na katıldı.  Kurultay’ın açılışında konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “Son zamanlarda yaşadığımız pek çok felaket bir kez daha gösterdi ki, sigorta lüks değil, zorunlu ihtiyaçtır” dedi.

Başkan Çıralı: “Cumhuriyetin 100. Yılında, 200 bin uçuş rekoru kırıldı”

Babadağ, 2023 yılında yeni bir yamaç paraşütü uçuş rekoruna ev sahipliği yaptı. 2022 yılındaki 198 bin 724 olan yamaç paraşütü uçuş sayısı, 2023 yılında artarak tüm zamanların uçuş rekoruna ulaştı. Babadağ’dan eşsiz Ölüdeniz manzarası eşliğinde 2023 yılında toplam 233 bin 314 uçuş gerçekleştirildi.

MUTSO'dan kültür turizmi için ön gezi

MUTSO ev sahipliğinde Muğla’ya gelen TÜRSAB ve COOP TRR yetkilileri, kültür turizmi için rota belirlemek amacıyla ön gezi gerçekleştirdi.

Kapsamlı ve yararlı buluşma

Mardin’de Kültür ve Turizm Bakanlığının katkıları ve Mardin Gazeteciler Derneği ev sahipliğinde  düzenlenen “Anadolu Basın Buluşmaları “na katılan gazeteciler Mardin’in Tarihi  ve kültürel değerlerine hayran kaldı.

Seydikemer’de ‘Balık Yiyorum Sağlıklı Büyüyorum’ Etkinliği tamamlandı

Seydikemer İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Balık Yiyorum Sağlıklı Büyüyorum" sloganı ile düzenlenen etkinlik Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantı BODTO ev sahipliğinde gerçekleşti

TOBB GGK İl İcra Komitesi aylık olağan toplantılarını BODTO ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Fethiye Emlakçılar Derneği’nin geleneksel sektör toplantısı

Fethiye Emlakçılar Derneğinin düzenlemiş olduğu geleneksel sektör değerlendirme toplantısının 10’uncusu Körfez Dizayn, Yapı İnşaat Ltd. Şirketi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Balcı, “Onurlu görevi taşıyacaklar”

CHP Muğla İl Başkanı Av. Zekican Balcı’nın ev sahipliğinde, Parti Meclisi üyesi Mehmet Alkım Denizaslanı ve Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Av. Remzi Kazmaz’ın katılımıyla, Muğla ve ilçelerinde görev yapan basın mensuplarıyla tanışma ve değerlendirme kahvaltısı düzenlendi. 

MSKÜ’de ADIM Üniversiteleri Bir Araya Geldi

ADIM Üniversiteleri 1. Grup Rektörler ve İdari Grup Toplantısı’nın ikinci günü, 18 üniversitenin katılımıyla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) ev sahipliğinde gerçekleşti.

Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali

25-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 6. Uluslararası Bodrum Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali Halikarnas Arena ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Etkinliklerin herkese açık ve ücretsiz olduğu Festival mekanlarından biri Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum olacak.

MUTSO’da Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Muğla Zirvesi

Muğla Odaları / Borsa ve YÜCİTA ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi MUTSO ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Tüm gün süren beş oturumda, coğrafi işaretin küreselde ve ulusalda değerlendirilmesi yapılırken, Oda bahçesinde açılan stantlar ile Muğla’nın coğrafi işaretli ve yöresel ürünlerinin de tanıtımı yapıldı.

6. Bodrum Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali Başlıyor!

25-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 6. Uluslararası Bodrum Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali Halikarnas Arena ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Etkinliklerin herkese açık ve ücretsiz olduğu Festival mekanlarından biri Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum olacak.

Bütünsel Sağlık Etkinliği yoğun ilgi gördü

Bodrum Belediyesi ve Terapi Yaşam Sanat Atölyesi iş birliği ile Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ev sahipliğinde Bütünsel Sağlık etkinliği gerçekleştirildi.

“Anadolu Çalıştayı’na ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Marmaris'te düzenlenen Yerel Medya Çalıştayı başladı. Çalıştayda konuşan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Anadolu Çalıştayı’na ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

Seydikemer Boks Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak

Seydikemer Belediyesi tarafından 23 Eylül Cumartesi günü Muğla Boks Şampiyonası düzenleniyor.

Muğla’nın Mermerciler Sektörü Değerlendirildi

Muğla’da faaliyet gösteren mermer firmaları, MUTSO ev sahipliğinde düzenlenen sektör değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Sektörde yaşanan başlıca sorunlar ve çözümü noktasında yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi. 

Fethiye Turizm Konseyi, 2023 turizm sezonunu değerlendirdi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Fethiye Turizm Konseyi toplantısında, 2023 turizm sezonu ve WTM Londra Turizm Fuarı’na ilişkin hazırlıklar konuşuldu.

Türkiye Bisiklet Turu’nun Tanıtımı Yapıldı

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 8-15 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ve 8 gün boyunca Eurosport ve TRT ekranlarından milyonlarca haneye ulaşacak 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için hazırlıklar devam ederken dev organizasyonun tanıtım toplantısı Türkiye Bisiklet Federasyonu ev sahipliğinde İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlendi.  58.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’na destek veren kurumların, sponsorların temsilcilerinin, bisiklet ve spor dünyasından isimlerin ve medya mensuplarının büyük ilgi gösterdiği organizasyonda, 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Alanya’dan İstanbul’a göz kamaştıran parkuru ile ilgili detaylar paylaşıldı. 

FTSO, Olağan Genel Kurulu Toplantısına Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen 'Muğla Teknopark Yönetici Anonim Şirketi 2022 Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı'na katıldı.

Göcek, Çalıştaya Ev Sahipliği Yapıyor

Türk Ceza Hukuku Reformunun 18. Yılında "Anayasa Mahkemesinin Ceza Hukukuna İlişkin Kararlarının Değerlendirilmesi Çalıştayı Göcek Kültür Merkezinde başladı.

Milas’ta Zafer Bayramı 3 noktada coşkuyla kutlandı

Milas, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda 3 farklı yerde 3 konsere ev sahipliği yaptı. Milaslılar; kent merkezinde Bilal Sonses, Güllük’te Tolga Çandar, Bafa’da Grup Pusula ile Zafer Bayramı coşkusunu yaşadı. Milas Belediyesi tarafından düzenlenen konserler vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Geleneksel Düğün Yemekleri Festivali Gerçekleştirildi

Bu yıl 2'ncisi düzenlenen Geleneksel Muğla Düğün Yemekleri Festivali geniş bir katılımla renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

Ekonominin Kalbi TOBB’da Attı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Ekonomi Şûrası, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve ilgili bakanlar ile oda ve borsa başkanlarının katılımıyla TOBB İkiz Kuleler'de yapıldı.Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon diğer Muğla Odaları ve Borsası ile birlikte toplantıda hazır bulundu.