Ikinci Günü Haberleri

Ikinci Günü Haberleri

13. Yeşilüzümlü Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali İkinci Gününde Yoğun İlgi Görüyor

13. Yeşilüzümlü Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivalinin ikinci gününde Doç. Dr. Hakan Allı’nın ‘geçmişten günümüze kuzugöbeği mantarının tıbbi ve ekonomik önemi’ konulu paneli yoğun ilgi gördü.

Bugün Fethiye’de hava nasıl olacak, deniz suyu sıcaklığı kaç derece?

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Fethiye’ye tatil yapmak için gelen yerli ve yabancı misafirler hava durumunu merak ediyor. “Fethiye’de hava nasıl olacak?” sorusunu haberimizde derledik.

MSKÜ’de ADIM Üniversiteleri Bir Araya Geldi

ADIM Üniversiteleri 1. Grup Rektörler ve İdari Grup Toplantısı’nın ikinci günü, 18 üniversitenin katılımıyla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) ev sahipliğinde gerçekleşti.

Perdenin Ardındakiler’den Harika Konser

8. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliğinin ikinci gününde sevilen müzik grubu Perdenin Ardındakiler sahne aldı. 

Seki’de Festival Havası Yaşanıyor

Seydikemer Belediyesi tarafından 30’uncusu düzenlenen Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri etkinlikleri ikinci gününde de dolu dolu geçti. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, cirit gösterileri sırasında ata bindi. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinliklerde vatandaşlar unutulmaz bir gün geçirdi.

Boğaziçi Tiyatro, Müzik ve Turizmle Harmanlandı

Milas’ın Boğaziçi Mahallesi’nde devam eden Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin ikinci gününde Tuz Binası konuklara büyülü bir atmosfer sunarken, Köy Meydanı ise sanatseverlerle doldu taştı.

Aday, 'Ramazan Bayramımızı Buruk Kutluyoruz'

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan Ramazan Bayramının ikinci günü, 11 il’i etkisi altında bırakan 6 Şubat depremi sonrasında Marmaris ilçesine gelen depremzedelerle bayramlaştı. Sırasıyla İçmeler Uygulama Oteli, PTT ve Armutalan Meteoroloji lojmanları ile Armutalan ve Marmaris Polis evindeki yaklaşık 500 depremzede ile bayramlaşan Ak Parti Milletvekili adayı Tan depremzede çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Depremzedeler İle Bayramlaştı

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Fethiye’de yaşayan depremzedeler ile bayramın ikinci günü bayramlaştı.

BABADAĞ’DA VOLKAN KONAK RÜZGARI ESTİ

Babadağ teleferik işletmesi tarafından gerçekleştirilen ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinin birinci gününde Cem Adrian, ikinci gününde Hande Yener, üçüncü gününde Murat Dalkılıç, dördüncü gününde Afara Uğur Arslan ve beşinci gününde ise Volkan Konak sahne aldı. Volkan Konak konserine yoğun bir katılım oldu.

AFARA UĞUR ARSLAN 1200 METREDE SEVENLERİ İLE BULUŞTU

Babadağ teleferik işletmesi tarafından gerçekleştirilen ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinin birinci gününde Cem Adrian, ikinci gününde Hande Yener, üçüncü gününde Murat Dalkılıç ve dördüncü gününde ise Afara Uğur Arslan sahne aldı. Babadağ teleferik tarafından düzenlenen yaz konserleri kapsamında Ölüdeniz’den 1200 metre yükseklikte sevenleri ile buluşan Afara Uğur Arslan unutulmaz sahnesi ile sevenlerini hayran bıraktı.

KÖTEKLİ GENÇLİK FESTİVALİ DOLU DİZGİN DEVAM EDİYOR

Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kötekli Gençlik Festivali’nin ikinci günü kitap imza günleri, plaj voleybolu, boya savaşları ve konserlerle devam etti.

Prof. Dr. Muammer Tuna; “Cumhuriyet Bir Aydınlanma Devrimidir”

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin ikinci gününde Prof. Dr. Muammer Tuna, “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu konferansta konuştu.

Ataol Behramoğlu Likya Kültür Sanat Günleri’nde Sevenleriyle Buluşacak

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen Likya Kültür Sanat Günleri, kapılarını edebiyatseverlere açtı. Kitapları, yazarları ve okurları edebiyat üzerinden bir araya getiren etkinliklerin ikinci gününde Ataol Behramoğlu ve Mehtap Meral, ‘Şiir ve İnsan’ konulu söyleşi eşliğinde okurlarıyla buluşacak.

Yeni Yılın İkinci Günü De Tedbirlere Uyuldu

Covid-19 tedbirleri kapsamında 31 Aralık Perşembe günü saat 21:00'da başlayan sokağa çıkma kısıtlaması, Muğla ve ilçeleriyle Fethiye'de de sakin geçiyor. 4 Ocak Pazartesi günü saat 05:00'e kadar sürecek 80 saatlik kısıtlamanın ikinci gününde, Fethiye cadde ve sokakları ile sahil bandı da sessizliğini korudu.

İkinci Kısıtlamalarda Da Fethiye, Tedbirlere Uydu

Yeni tip koronavirüsle (COVID-19) mücadele kapsamında bu hafta sonu da uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması pazartesi günü saat 05.00'te sona erecek. Bu hafta kısıtlamanın ikinci günü olan Pazar gününde de Fethiye sokakları ve sahil bantları yine bomboştu, yine her taraf sessizliğe bürünmüştü. Çalışanlar hariç evde kalan vatandaşların kısıtlamaya büyük oranda uydukları görüldü.

Sokaklar bomboş...

Koronavirüs nedeni ile getirilen sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde de Fethiye caddelerinde sessizlik hakimdi.

CHP’nin ANAHTAR LİSTESİNE MUĞLA’DAN 1 İSİM

FERDİ YAVUZ- Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden Genel Başkan seçildiği CHP 37. Kurultayı’nın ikinci gününde partinin en yetkili organı PM ve YDK üyeleri seçildi. Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi için Ege’den 8 ismi anahtar listesine alırken, Muğla’dan CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Gizem Sayar Özcan kadın ve gençlik kotasından 51. sırada parti meclisine seçilerek, anahtar listede yer buldu.

EMİTT fuarı Bodrum standında mini turizm zirvesi

24'üncü Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)’nın ikinci gününde de Bodrum standında yoğunluk yaşandı.