Fethiye'de nikâh yoğunluğu

Fethiye'de evliliklerini özel bir tarihte gerçekleştirmek isteyenler 24.04.2024 tarihinde Fethiye Belediyesi Evlendirme Dairesi'ne akın etti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da bu özel günde çiftleri yalnız bırakmadı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Evliliklerine özel ve akılda kalıcı bir tarihte başlamak isteyen çiftler, takvimler 24.04.2024’ü gösterdiğinde Fethiye Belediyesi Evlendirme Dairesi’ne akın etti. Fethiye Belediyesi’nden aylar öncesinden randevu alan 40’ın üstünde çiftin nikâhı kıyıldı.

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yoğunluk yaşanırken Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da bu özel günde çiftleri yalnız bırakmadı. 24.04.2024 tarihinde nedeniyle konukların biri çıkarken bir diğeri girdi, gelin ve damat masası bir an olsun boş kalmadı.

Fethiye'de nikâh yoğunluğu

GENÇ ÇİFTLER AÇIKLAMADA BULUNDULAR

Yılmaz çifti, “Mutluyuz ve evliliğe yeni bir adım attık. Düğünümüz daha olmadı. Nikah bugün, hakkımızda hayırlısı olsun. Türkiye ekonomisi ile evlilik maddi olarak sıkıntılı bir süreç ama eşim için değer.” 

Fethiye'de nikâh yoğunluğu

Koçtaş çifti, “Çok mutluyuz. Özel bir tarih yakaladık. Tarihin özelliği 24.04.2024 olması. Çok heyecanlı ve çok mutluyuz. Adım attık ve ilerledik. Masraf çok yaptık, bitmiyor ama eşim için değer dünyalar bile bedel olsa değer.”

Fethiye'de nikâh yoğunluğu

Hancı çifti, “Öncelikle çok heyecanlıyım. Kendisini çok seviyorum. Çok masraf yaptık ama onun için değer. Kendisi çocukluk aşkım olduğu için onun için her şeyin iyi olmasını isterim.”

Fethiye'de nikâh yoğunluğu

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN