23 NİSAN KUTLAMALARI AVM'DE DEVAM ETTİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında etkinlikler devam ediyor. Etkinlik kapsamında Özle Girne Koleji Fethiye Kampüsü katkıları ile kutlamalar için Fethiye'ye Litvanya, Moldova ve Ukrayna'dan gelen ekipler Fethiye Erasta Alış Veriş Merkezi'nde çeşitli dans gösterileri sergiledi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TBMM’nin kuruluşunun 102. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Fethiye’de bu yıl çok farklı kutlanıyor.20 Nisan’da Özgecan Anıtı’ndan kortej yürüyüşü ile başlayan kutlama etkinlikleri kapsamında bu kez de Erasta AVM’de Fethiye’ye Litvanya, Moldova ve Ukrayna’dan gelen misafir öğrenciler hazırladıkları halk oyunları gösterilerini sahnelediler. Geldikleri ülkelerin farklı oyunlarını Fethiyelilere sahneleyen misafir çocuklar büyük alkış aldılar. Çok sayıda vatandaşın katıldığı gösterilerde oldukça keyifli anlar yaşandı.
Fethiye’de düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Pazartesi günü saat 20.45’te Beşkaza Meydanı’nda düzenlenecek olan Uluslararası Halk Oyunları Festivali ile son bulacak.

23 NİSAN KUTLAMALARI AVM'DE DEVAM ETTİ23 NİSAN KUTLAMALARI AVM'DE DEVAM ETTİ23 NİSAN KUTLAMALARI AVM'DE DEVAM ETTİ23 NİSAN KUTLAMALARI AVM'DE DEVAM ETTİ23 NİSAN KUTLAMALARI AVM'DE DEVAM ETTİ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN