ALTI NOKTA KÖRLER DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN KARACA'YA ZİYARET

6 Nokta Körler Derneği tarafından Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya ziyaret düzenlendi. Ziyarette konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, derneğin destekçisi olduğunu vurguladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

6 Nokta Körler Derneği, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Mehmet Üstün,’’ Bugün arkadaşlarımızla birlikte yeniden seçilmiş olmak ve buraya hizmet etmek benim için çok önemli. Biz kurumlarla seviyeli ilişkiler kurmaya çok önem veriyoruz. Kurumların bize verdiği desteğe laik olmaya dikkat gösteriyoruz. Bundan sonra yeni projelerimizle Fethiye ve Muğla çevresinde ki görme engelliler ve tüm engelliler olmak üzere çabalarımızı sürdüreceğiz. Sayın Başkan Alim Karaca’ya bize gösterdiği sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.
YAPACAK OLDUKLARI PROJELERİN DESTEKÇİSİYİM
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise,’’ Bugün 6 Nokta Körler Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Mehmet Başkan bu derneğe yıllarca emek vermiş ve güzel projelerin altına imza atmış birisi. Bölgede ki tüm kamu kuruluşlarıyla ve bizimle de uyumlu ilişkiler içerisinde yıllarca hizmet etmiş değerli bir büyüğümüz. Tekrardan başkanlığa seçilmiş olması için kendini de tebrik ediyorum. Bu süreç içerisinde çalışmaları için başarılar diliyorum. Bundan sonra ki projelerinde destek vereceğime söz veriyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN