ALTILI MASA KAHVALTIDA BULUŞTU

2023 Haziran Ayı'nda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için bir araya gelerek Altılı Masa adı altında buluşan CHP, DEVA, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkanları kahvaltıda bir araya geldiler. Altılı masa ortaklarından olan İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban buluşmaya mazeretinden dolayı katılamadı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Altılı Masa üyelerinin Fethiye Temsilcileri bir eksikle kahvaltıda buluştu. Buluşmaya Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye parça Kulaç, Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız, Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Kandönmez ve Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkanı Ömer Faruk Kılıç katıldı. Altılı Masa Üyesi olan iyi Parti’nin Fethiye Temsilcisi Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban toplantıya mazeretinden dolayı katılamadı.
“TÜM TÜRKİYE ALTILI İTTİFAK’A GÜVENMELİ VE İNANMALI”
Kahvaltı sonrası kahvaltı programını düzenleyen ve ev sahibi konumunda ki CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir açıklama yaptı. Demir açıklamasında “Bugün Altılı İttifak’ın üyeleri ile bir görüş alış verişi için toplandık. Genel merkezlerimizin yaptığı gibi biz de yerel olarak güncel ve siyasi olayları değerlendiriyoruz. İyi Parti İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban sağlık sıkıntıları sebebiyle katılamadı. Geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Tüm Türkiye Altılı İttifak’a güvenmeli ve inanmalı. Biz inanıyoruz, güveniyoruz ve inancımız sonsuz. İktidara gelince aynı birlik ve beraberlik içinde ülkemizi en az 3 yıl içinde refaha kavuşturabileceğimize inanıyoruz. Genel başkanlarımıza ve bu ittifakın dağılmayacağına inanıyoruz’’ dedi.   
“TÜM HALKIMIZIN SORUNLARINI VE PROBLEMLERİNİ ÇÖZMEK İÇİN TALİBİZ”
Çalışmalar üzerine sorulan soruya yönelik CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir, ’’Biz zaten cumartesi halk günlerine başladık. Tüm halkımızın sorunlarını ve problemlerini çözmek için talibiz. Bu yüzden Fethiye ile ilgili bize gelen projeleri, genel merkezimize bildirerek projeleri çözme ve öneri sunma aşamasında yanlarındayız. Ve halkımız, Fethiye’de ne Büyükşehir ne de Fethiye Belediyesi’nde bir sıkıntı görmüyor. Gerçekten de yapılmamış hizmetler yapıyoruz. Bu hizmetlerin arkasında da Cumhuriyet Halk Partisi belediyeleri var. Hatta buna tüm Türkiye’de diyebiliriz. İttifakımızın belediyeleri de var, aynı zamanda İyi Parti belediyeleri iyi çalışıyor. Bunlar da bizim için örnek teşkil ediyor. Gelecek ile ilgili hükümette de biz bu kadar iyi çalışmanın örneğini göstereceğimizin, belediyelerimizin yaptıklarından daha fazlasını yapacağımıza inanıyorum’’ dedi.
“FETHİYE’NİN İL OLMASINI BEN SİYASETÇİ OLARAK İSTERİM”
Fethiye’nin il olma konusu ile ilgili CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir, ‘’ Şu anda il ile ilgili kendi görüşlerimizi yansıtabiliriz. İl projesini sunan MHP’dir. Yüzüncü Yılda Yüz İl projesini onlar sundu. Onlar sunduğu için de bizim bu konuda bir şey dememiz etik olmaz. Ama bizim yerel olarak düşüncemiz, benim fikrim gerçekten şu anda Fethiye iki ilin arasında kalmış bir ilçe. İl olmasını ben siyasetçi olarak isterim. Arkadaşlarımın görüşleri ne doğrultuda bilmiyorum, bunu kendi aramızda değerlendirmedik. Muğla’ya 2 saat Antalya’ya 2.5 saat ikisinin ortasında kalmış bir ilçe. Bu 35 yıldır söyleniyor. Genel liderlerin hepsi söz verdi. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’da buraya geldiğinde söz vermişti. Ben de onun doğrultusunda il olmasını istiyorum’’ dedi.
“KURBAN BAYRAMI’NA HAZIRIZ, OTELLERİMİZ HAZIR. RESMİ KURUMLARIMIZ HAZIR”
“Altılı İttifak ile beraber sorunları 2 yılda çözeceklerine inandığını ifade eden Demir “Millet İttifakı’nın sorunları da çözeceğine de inanıyorum’’ dedi. Kurban Bayramı ile ilgili sorulan bir soruya da cevap veren Demir “ Son bir yolumuz kaldı o da bugün akşam bitiyor. Atatürk Caddesi üzerinde sıcak asfalt ile yapılan. Kurban Bayramı’na hazırız, otellerimiz hazır. Resmi kurumlarımız hazır. Bize düşen bir görev olursa Altılı İttifak’ımızın telefonları yedi yirmi dört açıktır. Arayabilirler, misafirlerimize elimizden gelen desteği sunacağız’’ dedi.
“AÇLIK SINIRI 6.300 TÜRK LİRASI. 5500 TÜRK LİRASI KİMSEYE YETMEZ”
Asgari ücrete ve emekli maaşlarına gelen zam ile ilgili de açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir ‘’Öncellikle açlık sınırı 6.300 Türk Lirası. 5500 Türk Lirası kimseye yetmez. Ben bunu her yerde dile getiriyorum. Toplumumuzun %75’i zor durumda. Bunu görmek istemiyorlar, göremiyorlar. Gerçekten 3.500 ila 4.500 Türk Lirası taban fiyatı verdikleri emeklinin bugün kiranın 3500 Türk Lirası’ndan başladığı Fethiye’de geçinebilme imkânı yok. Bununla ilgili insanları bilgilendirelim, onlara anlatalım. Biz kapı kapı dolaşıp açlık sınırını anlatacağız’’ diye konuştu. ALTILI MASA KAHVALTIDA BULUŞTU

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN