Amatör futbolda bu hafta

Amatör kümede bu hafta karşılaşmalar tamamlandı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Sonuçlar ise şu şekilde:

BAL 9.BÖLGE 3.GRUP 
Bal Ligi 9.Bölge 3.Grup’ta ilk yarı devam ediyor. İkinci yarı 30 Ocak 2022 tarihinde başlayacak.
SÜPER AMATÖR B GRUBU
Altı takımın mücadele ettiği Muğla Süper Amatör B Grubu’nda 9. hafta karşılaşmaları tamamlandı. 
Ortaca Bld. Spor evinde Dalaman Bld. G.Spor’u 2-0 mağlup etti. Ev sahibi takım puanını puanını 14’e yükselterek ligin 3. ırasında yer alırken Dalaman Bld. G.Spor 16 puanla 2. sırada yer alıyor. Seydi Kemer Bld. Spor evinde Dalyanspor’a 0-3 mağlup oldu. Bu sonucun ardından ev sahibi takım 14 puanla 4. Sırada bulunurken Dalyanspor 20 puanla ligin zirvesinde yer alıyor. Menteşe Yerküpespor deplasmanda Marmaris G.Spor A.Ş.’yi 2-1 mağlup etti. Menteşe Yerküpespor bu sonucun ardından ligde ki ilk galibiyetini alarak 3 puanla son sırada bulunuyor. Marmaris temsilcisi ise 7 puanla 5. sırada yer alıyor.
1.AMATÖR C GRUBU
Muğla 1. Amatör C Grubu’nda 11. hafta karşılaşmaları tamamlandı.
Günlükbaşıspor deplasmanda Köyceğizsportif’i 10-3 mağlup etti. Bu sonucun ardından Günlükbaşıspor 13 puanla 6. Sırada yer alırken Köyceğizsportif puansız bir şekilde son sırada bulunuyor. Yeşilüzümlüspor evinde Köyceğiz Bld. Spor’u 8-1 mağlup etti. Yeşilüzümlüspor puanını 25’e yükselterek liderliğini sürdürüyor. Köyceğiz Bld. Spor ise 10 puanla 7. sırada bulunuyor. F. Gençlik ve Spor Har. evinde Çamköyspor’a 1-2 mağlup oldu. Ev sahibi takım bu mağlubiyetin ardından 14 puanla 5. sırada bulunurken Çamköyspor 14 puanla averajla 4. sırada yer alıyor.

F.Y. Mahalle K.Spor ile Karaçulhaspor arasında oynanılacak karşılaşma ileri tarihe ertelendi. Bir maç eksiği bulunan iki takımdan F.Y. Mahalle K.Spor 16 puanla 3. sırada yer alırken Karaçulhaspor 22 puanla 2. sırada bulunuyor. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN