Amatör Kümede bu hafta

Süper Amatör B Grubu Dalyanspor'un şampiyonluğu ile tamamlandı. BAL 9. Bölge 3. Grup'ta Cumartesi günü ikinci devreye başlarken, 1. Amatör C Grubu karşılaşmaları kaldığı yerden devam ediyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Altı takımın mücadele ettiği Muğla Süper Amatör B Grubu’nda 10. Hafta’nın tamamlanmasının ardından lig Dalyanspor’un şampiyonluğu ile bitti. Bal Ligi 9.Bölge 3.Grup'ta 2. devre 29 Ocak 2022 Cumartesi günü itibariyle kaldığı yerden tekrardan başlıyor. Muğla 1. Amatör C Grubu’nda 13. hafta 30 Ocak Pazar günü oynanacak karşılaşmalarla devam ediyor.
BAL 9. BÖLGE 3. GRUP
Bölgesel Amatör Lig 1 aylık devre arasının ardından tekrar başlıyor. Muğlaspor ve Yatağanspor’un da bulunduğu lig 29 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’da oynanacak Kemalpaşaspor Yatağanspor karşılaşması ile başlıyor. Muğlaspor ise 30 Ocak Pazar günü saat 14.00’da evinde Aydın B.Ş. Bld. Spor’u konuk ediyor. 10 takımın bulunduğu bu ligde heyecan 29 Ocak tarihiyle kaldığı yerden devam edecek.
1. AMATÖR C GRUBU
8 takımın bulunduğu Muğla 1. Amatör C Grubu’nda 13. hafta karşılaşmaları başlıyor.
30 Ocak Pazar günü saat 12.00’da F. Gençlik ve Spor Har. evinde Karaçulhaspor’u ağırlayacak.
Saat 14.00’da ise 3 karşılaşma bulunuyor.
F.Y. Mahalle K. Spor evinde Köyceğizsportif ile karşılaşıyor. Günlükbaşıspor Yeşilüzümlüspor sahasına konuk olacak. Köyceğiz Bld. Spor ise evinde Çamköyspor’u konuk ediyor.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN