Amatör Lig maçları kıran kırana geçti

Muğla 1. Amatör Küme C Grubu'nda hafta sonunda derbi maçları oynandı. Esenköy Futbol Sahası'nda oynanan Günlükbaşıspor-Yeni Mahalle Kültürspor karşılaşması için Jandarma ekipleri, geniş güvenlik önemleri aldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 -

Bu karşılaşmaya Günlükbaşıspor, Tevfik, Emircan, Mustafa, Aykut Kokun, Mertcan, Onur, Ahmet Can, Atahan, Serkan Çetingül, Doğal ve Furkan ilk on biri ile çıktı. Yeni Mahalle Kültürspor ise Ozan, Aykut Uzun, Serdar, Gökçe, Yunus, Çağdaş, Selim, Serkan, Bahri, Kenan ve Uğur tertibi ile sahadaki yerini aldı. 
Yeni Mahalle Kültürspor ilk yarıda Kenan’ın golü ile öne geçti. İkinci yarıda Gökçe skoru 2-0’a taşıdı. Gökçe atağı golü vefat eden babasına armağan etti. Atahan’ın golü ile Günlükbaşıspor durumu 2-1’e getirdi. Günlükbaşıspor’un beraberlik golü ise Aytekin’den geldi. Yardımcı hakem gol öncesinde faul olduğu yönünde ikazda bulundu fakat maçın hakemi santrayı gösterdi. Yeni Mahalle Kültürspor antrenörü ve yöneticileri, uzun süre itirazda bulunsa da hakem kararını değiştirmedi. Maçta başka gol olmayınca derbi mücadelesi eşitlikle tamamlandı. 
Haftanın diğer derbisi Çamköyspor ile Karaçulhaspor arasında oynandı. Fethiye Sentetik Sahada oynanan maç, 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. Gruptaki diğer maçta Yeşilüzümlüspor, Fethiye Gençlik Hareketi takımını 4-0 mağlup etti. Yeşilüzümlüspor’un gollerini Halil (2), Harun ve Hakan kaydetti. Köyceğiz derbisinde ise Köyceğizspor, Köyceğiz Sportif ekibini 2-1 mağlup etti. 
SEYDİKEMER BELEDİYESPOR BERABERLİKLE BAŞLADI 
Muğla Süper Amatör B Grubu’nda yer alan Seydikemer Belediyespor lige beraberlikle başladı. 
Seydikemer Belediyespor, birinci haftada kendi evinde Marmaris Gençlikspor’u ağırladı. Karşılıklı ataklarla geçen mücadele golsüz eşitlikle tamamlandı. Seydikemer halkının maaça yoğun bir ilgisi oldu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN