Antika meraklıları Salı Pazarı'nda buluştu

Fethiye Belediyesi'ne ait Pazar Yeri'nde(Salı Pazarı) antika severler 15 günde bir stant grup ellerinde bulunan antika eşyaları satıyorlar.Sadece antika eşya satmak için başlayan ve 15 günde bir kurulan pazarda artık 2.El eşya satışı da yapılabilecek.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Antika severler 15 günde bir Fethiye Salı Pazarı’nda buluşuyor.Antika eşyaları olanların açtıkları standlara anti merakı olanlar rağbet gösteriyorlar.15 günde bir kurulan pazarda artık 2.el eşya satışı da yapılabilecek.Kurulan Pazar ile ilgili açıklama yapan  Fethiye Antika Severler ve 2. Elciler Derneği Başkanı Korhan Ceyhan “Fethiye Antika Severler ve 2. Elciler Derneği başkanıyım. Bu pazarın kurucusuyum. Pazarımız, Fethiye antika pazarı olarak açıldı. Fakat bu haftadan itibaren 2. El ve hediyelik eşya da kattık içerisine. Bundan sonra ki hafta burada bu şekilde devam edecek. Fethiye’de bu işle uğraşan katılımcılar da geliyorlar. Artık sadece antika değil. Tüm Fethiye halkını buraya bekliyoruz. Antikaya gönül vermiş, antika tutkunları , 2. El eşya alanlar veya hediyelik arayanlar. Her şeyi bulabilecekleri bir yer şu an burası . 15 günde bir buradayız. Herkesi bekliyoruz” dedi.
Kurulan antika pazarında stant açarak el emeği yaptığı ürünleri satan Dolunay Gerigelmez ise “Ben seramik tozundan kokulu taş ve minyatür odalar, farklı panolar yapıyorum. Kişiye özel tasarımlar. El emeğine saygı duyanları, Fethiye halkını bu güzel pazara bekliyoruz. Korhan beye çok teşekkürler. Fethiye antika severler ve 2. El pazarı çok büyük emeklerle ve çok güzel bir şekilde oluştu. Çok güzel tasarımlar var bence görmelisiniz diyorum. Tarihlerini öğrenin kaçırmayın.En kısa zamanda sizleri de yanımıza bekliyoruz. Ürünleri yapmak çok zaman alıyor. Kalıp dökümü, kuruması daha sonra zımparalanması, boyanıp verniklenmesi , ayrı ayrı tablolara yerleştirilmesi 4-5 günlük emek istiyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN