ARSAL, SAĞLIKLI MARKET ALIŞ VERİŞİ YAPTI

Uzman Diyetisyen Gamze Arsal, FRT TV takipçileri için sağlıklı market alış verişi yaptı. Alışveriş sırasında Arsal, meyve tüketiminin altını çizdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

‘’Sağlıklı bir market alışverişi nasıl olur?’’ Sorusunun yanıtını Uzman Diyetisyen Gamze Arsal FRT TV takipçileri için cevapladı. Markete gidip ara öğün ve kahvaltılık alış verişi yapan Arsal, sağlıklı ürünleri birer birer sepetine ekledi.
Market alış verişinde açıklama yapan Uzman Diyetisyen Gamze Arsal, ’Sağlıklı bir market alış verişi nasıl yapılır hep beraber görelim. Öncelikle acıktıysak atıştırmak için ayran ve form yiyecek alabiliriz. Ara öğün için sağlıklı bir alternatif olabilir. Ekmek seçeneği olarak ise tam buğday ekmeği ya da çavdar ekmeği tüketebiliriz. Süt güzel bir ara öğün fakat sindirim sorunu yaşayanlar ise süt içmeyebilir. Laktozsuz süt tüketmek ise herkes için daha faydalı olacaktır. Kahvaltı olarak da yumurtayı tercih edebiliriz. Eğer yumurta sevmiyorsak yulaflı, sütlü bir kahvaltı yapabiliriz. Meyveyi ise ihmal etmiyoruz’’ dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN