Başkan Adayı Demirtaş, 'Esnafımız Hiçbir İmkandan Faydalanamamış'

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, Fethiye'deki esnafların yüzde 85'inin odanın hizmetlerinden yararlanamadığını ifade ederek, 'Fethiye'li esnafımız, bizim dönemimizde Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasını kendisi yönetecek. Sadece iyi günde olmak benim insanlık felsefemde yer almaz. İyi günde olduğu gibi, kötü gününde de esnafımızın yanında olacağım' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

2022 yılı Ocak ve Mart ayları arasında yapılması beklenen Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Olağan Kongresinde başkanlık için adaylığını yaklaşık bir yıl önceden açıklayan ve her gün esnafları ziyaret ederek bilgilendiren ve projelerinden bahseden Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, son olarak  Ölüdeniz Mahallesindeki esnafları ziyaret etti. Ziyaretlerde oldukça ilgiyle karşılanan Başkan Adayı Demirtaş’a esnaflar Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasının ne işe yaradığını sorarken, Demirtaş, bu soruyla sadece Ölüdeniz Mahallemizde karşılaşmadım. Gittiğim bir çok yerde esnaflarımız aynı soruyu soruyor. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasını aidat alan bir vezne gibi tanıyorlar. Yıllarca odamızda görev yapan sayın yöneticiler esnaflara, desteklerden, hibelerden ve bir çok dalda alabilecekleri imkanlardan bahsetmemişler” dedi. 
“İyi Gün Dostu Olmadın ve Olmayacağım”
Seçim çalışmalarının çok güzel ve oldukça verimli geçtiğine değinen Başkan Adayı Demirtaş, “Hiçbir zaman iyi gün dostu olmadım. Kişilik fıtratımda iyi günde olduğu gibi kötü günde de olmak vardır. Yaklaşık iki yıldır esnafımız kendi kaderine bırakılmış bir halde. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasının hizmetlerinden yararlanamamışlar. Bırakın yararlanmayı bir çok destek, hibe ve imkanlardan haberdar bile olmamışlar. Gittiğimiz her yerde gördük ki Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası ne yazık ki yüzde 15’lik bir esnaf grubuna hizmet vermiş. Geride kalan yüzde 85’lik esnaf grubu kendi kaderine terk edilmiş. Gittiğimiz her yerde ziyaretlerimizde,  odanın imkanlarından faydalanamayan, odanın görevlerinden haberdar olmayan esnafımızla, hep birlikte neler başarabileceğimizi konuştuk, hasbıhal ediyoruz. Bizleri samimiyetle karşılayan, inandığımız yolda yanımızda duran esnafımıza tüm ekibim adına teşekkür ederim” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN