BAŞKAN DEMİR: KÖRFEZ ACİLEN TEMİZLENMELİDİR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, yıllardır Fethiye Körfezinde dip temizleme çalışması yapılmasını beklediklerini belirterek, 'Ne yazık ki iktidar bunu seçim malzemesi olarak kullanmaktan öteye gidemedi. 2019 yılında da Bakan Murat Kurum 250 Milyon liralık proje ile körfezi temizliyoruz dedi ama hiçbir çalışma yok. Ne de olsa söz verip tutmamak gibi kötü bir alışkanlıkları var' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Fethiye Körfezinde acilen temizlik çalışmalarının yapılması gerektiğini söyledi.
Körfezin yok olma tehdidi ile karşı karşıya olduğuna vurgu yapan Başkan Demir, “Körfezimiz doluyor. İnsanlar burada denize giremiyor. İlçemiz turizmi açısından da önemli olan bu çalışmayı AKP iktidarı ne yazık ki hala yapamadı. Bakanlar, ilçe başkanları, il başkanları sık sık açıklama yaparak algı oluşturdu. Ama uygulamaya geldiğinde körfezimizde hiçbir çalışma yapılmadı. Seçimden seçime verilen vaatler maalesef yerine getirilmiyor. Ama halkımız bunun hesabını sandıkta soracaktır. Fethiye halkı, kendisiyle alay edenlere gereken dersi sandıkta verecek” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN