BAŞKAN EROĞLU,'' KAYI GRUP OLARAK HAZIR DURUMDAYIZ''

Kayı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Konca Eroğlu, tarafından bir basın açıklaması yapıldı. Eroğlu yaptığı açıklamada hazır olduklarını belirterek,'' Sağlıklı bir alt yapının son adımı olan evsel bağlantı imalatlarını yapma konusunda mühendislik olarak, makine parkı ve kullanılacak ekipmanlar olarak hazırız'' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Başkan Eroğlu yaptığı açıklada,’’ Kayı grup olarak 18 yıldır Turizm İnşaat sektöründe yer almaktayız. Bugüne kadar birçok alt ve üst yapı projesini yapım şartnamelerine uygun olarak gerçekleştirmiş ve hizmete sunmuştur. Ovacık mahallemizde MUSKİ öncülüğünde bir süredir devam eden kanalizasyon alt yapı projesi tamamlanmış olup artık evsel bağlantı imalatlarına yakın zamanda başlanacaktır. Mevcut şebeke ve arıtma tesislerini içinde barındıran bu siteme, evsel bağlantıların tamamlanmasıyla Ovacık mahallemiz sıhhi ve modern bir alt yapıya kavuşmuş olacaktır. Böyleliklede daha önce foseptik ve vidanjör deşarjı ile kullanılan sistem modern hale gelmiş olacaktır. Kayı Grup olarak daha önce yaptığımız alt yapı projelerinin tecrübelerine dayanarak, bu sisteme teknik yönetmelikler, kontrollük şekli ve mevzuat anlamında çalışmış bulunmaktayız. Sağlıklı bir alt yapının son adımı olan evsel bağlantı imalatlarını yapma konusunda mühendislik olarak, makine parkı ve kullanılacak ekipmanlar olarak hazırız.
Bu imalatlara genel bakış; küçük bir makine ve az personelle yapılabileceği şeklindedir. Oysa yönetmeliğinden başlayıp mevzuatı kontrollüğü ve imalatın tekniği açısından bir mühendislik işidir. Bu süreçte bu işleri yapmayı taahüt edecek küçük ve organize olmayan gruplar oluşcaktır. Bu grupların hiçbir kriteri dikkate almadan tabiri caizse vur kaç usulü yapacakları imalatlar daha sonra hem proje kabul, izin ve teknik anlamda hem kullanıcıları hemde bu işlerle ilgili kontrollük sistemini sıkıntıya sokup bugüne kadar MUSKİ tarafından yapılmış sistemin son anda mükemmeliyetini bozacaktır. Kayı grup olarak sistemi çalışmış durumdayız ve bu yörenin firmasıyız. Yapacağımız imalatlar garantili olmasının yanında yerli firma olduğumuzdan dolayı hep bu yöredeyiz ve oluşabilecek olumsuzluklara anında müdahele edebilecek durumdayız. Kayı grup olarak yapım aşamasının kontrollüğünü yürütecek makine mühendisleri odası ile görüşmelerimizi tamamlamış ve fikir alışverişine devam etmekteyiz.
Tekrar etmek gerekirse bu iş mühendislik işidir ve bizde bir mühendislik firması olarak makine mühendisleri ile koordineli olarak çalışmaktayız. Bu akşam makine mühendisleri odasındaki arkadaşlarımız ile toplanmamızın amacı, hem tanışma hemde konu ile ilgili fikir alışverişi yapmaktır. Kayı grup olarak bu bölgede alt ve üst yapı projelerinde daha önce faaliyet gösteren bir firma olarak, evsel bağlantılar konusundada taahhüte hazır durumdayız’’ dedi.

BAŞKAN EROĞLU,'' KAYI GRUP OLARAK HAZIR DURUMDAYIZ''

BAŞKAN EROĞLU,'' KAYI GRUP OLARAK HAZIR DURUMDAYIZ''

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN