BAŞKAN KARACA'YA ENGELLİ DOSTU ÖDÜLÜ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Türkiye Sakatlar Derneği kuruluşunun 62. Yılı olması nedeniyle İstanbul'da düzenlenen ödül törenine katıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ödül törenine Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Türkiye Sakatlar Derneği’nin 57 şubesi, 3 temsilciliği, engelliler camiasına destek veren siyasi parti temsilcileri, belediyeler ve STK’lar katıldı. Başkan Karaca, engelli bireylere yönelik yaptığı çalışmalar ve hayata geçirdiği projeler nedeniyle ‘Engelli Dostu’ ödülüne layık görüldü. 
Ödülü alan Başkan Karaca, şunları söyledi, “Fethiye’de en çok önemsediğimiz konulardan birisi, engelli kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştırabilmekti. Bu noktada hayata geçirdiğimiz yeni projelerde, onlara her alanda katkı sunmaktan mutluyuz. Türkiye Sakatlar Derneği'nin, İstanbul'da düzenlediği Engelli Dostu Ödül Töreni'nde, böylesine anlamlı bir ödülü almak bizleri çok onurlandırdı. Emeği geçen herkese ve bizi bu ödüle layık gören jüri üyelerine yürekten teşekkürlerimi sunuyorum.”
BAŞKAN KARACA'YA ENGELLİ DOSTU ÖDÜLÜBAŞKAN KARACA'YA ENGELLİ DOSTU ÖDÜLÜ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN