BAŞKAN OTGÖZ: 'ENGELLİ BİREYLERİMİZİN SADECE BİR GÜN DEĞİL HER GÜN YANLARINDAYIZ'

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz 'Yaşama sevinci ile hayata tutunan bütün engelli kardeşlerimizin sadece bir gün değil her gün yanlarındayız' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 10 Mayıs ve 16 Mayıs tarihleri arasında tüm dünyada kutlanan Engelliler Haftası münasebetiyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılması, hayat standartlarının iyileştirilmesi, iş hayatında aktif rol alabilmeleri çağdaş ve sosyal devlet anlayışının bir gereğidir. Her insan engelli adayıdır. Asıl engel zihinlerde başlıyor. Öyle ki bugün sporda, sanatta, bilimde, hayatın her noktasında başarılarıyla örnek olan engelli insanlarımız vardır. Hiçbir engel; azmin, başarılı olma istediğinin önünde engel teşkil etmemelidir. Engelli olmak bir kusur değildir. Bu yüzden engelli vatandaşlarımız, kendilerini toplumsal hayattan soyutlayıp, dışlamasın. Hayatın içine karışsın, bundan korkmasın.
Devletimiz engelli bireylerin her zaman arkasında ve onların ihtiyaçlarını karşılama noktasında her türlü olanağı sağlamaktadır. Seydikemer Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının farkındayız, çalışmalarımızda engelli vatandaşlarımızı düşünerek hareket ediyoruz. Seydikemer’de yaşayan her vatandaşlarımızın mutluluğu, huzuru bizler için çok önemlidir. ‘Biz Birlikte Seydikemer’iz’ anlayışıyla ilçemizi güzelleştirmeye, modern kent kimliği kazandırmaya yönelik çalışmalarımızda engelli bireylerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmaya çalışıyoruz. Yaşama sevinci ile hayata tutunan bütün engelli kardeşlerimizin sadece bir gün değil her gün yanlarındayız. 
Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımızın 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nı kutluyor, Seydikemer Belediyesi olarak, engelli vatandaşlarımızın ve ailelerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN