Başkan Öztürk, 'Fethiye için çalışıyoruz'

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve yönetim kurulu, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat'a nezaket ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, beraberinde Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kaymakam Eyüp Fırat’ı makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Fethiye için yapılması gerekenler konuşuldu. Kaymakam Fırat’ın çalışmalarında çok başarılı olduğunu ifade eden Başkan Turgay Öztürk, hep birlikte Fethiye için çalıştıklarını belirtti. 
“FETHİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk “Sayın Kaymakamımız da bizim gibi 1 yılını doldurdu. Fethiye’nin sorunları hakkında sık sık görüşüyoruz. İstişarelerimiz oluyor. Sağ olsun onlarda bizi yalnız bırakmıyorlar. Geçtiğimiz pandemi sürecinde yoğun bir süreç geçirdik. Yangın sezonunda sıkıntılı günlerimiz oldu. Sağ olsun kaymakam bey hem pandemi de çok etkili kararlar hem de yangın sürecinde ki hızlı uygulamalarla çok destek oldular. Kaymakamımızla hep diyalog halindeyiz. Bizi ziyarete geldiler. Sayın bakanımız geldiği zamanda birlikteydik. Hem İadeyi ziyaret olsun hem geçtiğimiz dönemde pandemiden dolayı rahatsızlık atlatmıştı. Geçmiş olsun ziyaretine gidememiştik. Yine geçtiğimiz günlerde yurt sorununda sıkıntılı günler olduğunda direk ilgilenerek kamu imkânlarını öğrencilere sundular. O açıdan ziyaret edip, teşekkür etmek istedik. Ayrıca önümüzde ki günler de ne yapabiliriz birlikte?  İstişare edelim diye geldik. Bizi kabul ettikleri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi. 
“HER ZAMAN İLÇEMİZ İLE İLGİLİ İSTİŞARE EDİYORUZ”
Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ise “Siyasi partilerimiz sivil toplumun önemli kuruşları. AK Partinin ilçe teşkilatı ziyaretimize geldi. Ben ilçe başkanımızın şahsında bütün teşkilata hoş geldiniz diyor, teşekkür ediyorum. Nezaket ziyaretinde bulundular. İlçemiz ile ilgili istişare edeceğiz. Tekrardan teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN