Başkan Öztürk'ten muhtarlar derneğine ziyaret

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Fethiye Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek muhtarların istek ve taleplerini dinledi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 -

Sohbet havasında geçen ziyarette muhtarlar mahalleleriyle ilgili talep ve önerilerini dile getirdiler. Muhtarlar tarafından dile getirilen ihtiyaç ve talepler hakkında bilgiler alan Başkan Turgay Öztürk, beklenti ve taleplerin çözüme kavuşturulması amacıyla gerekli çalışmaların hızla yapılarak sonuçlandırmak için uğraşacaklarını belirtti. Fethiye’nin en büyük sorunlarından olan imar sorunu için daha hızlı çözüm üreteceklerini kaydeden Öztürk, “Mahallerde yapılacak ne varsa biz yapmaya hazırız” dedi. 
“YAPILACAK NE VARSA YAPMAYA HAZIRIZ”
Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Güneşli güzel bir günde Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi muhtarımız ve diğer muhtarlarımızla birlikteyiz. Aslında muhtarımız dernek başkanlığına seçildi ama hayırlı olsun demek için gelemedik. Muhtarlarımızla sık sık görüşüyoruz. Geçtiğimiz dönemde her iki vekilimiz ile muhtarlarla toplantı yaptık. Hem Mehmet Yavuz Demir Vekilimle Devlet Su İşlerinde toplantı yapmıştık hem de Yelda Erol Gökçen Vekilimizle Orman İşletmede Sosyal Tesislerde toplantı yapmıştık. Zaman zamanda bir araya geliyoruz. Muhtarlarımızın taleplerini alıp isteklerini dinledik. Mahallerinde yapılacak ne varsa biz yapmaya hazırız. Her zaman olduğu gibi telefonun ucundayız” diye konuştu.
“İMAR SORUNU ÇÖZÜLMELİ”
Başkan Turgay Öztürk mahallelerin birçok sorunu olduğunu dile getirerek, “Muhtarımızın söylediği gibi birçok sıkıntı var. Aynı zamanda belediye meclisi üyesi olmamın avantajı var. Özellikle imarla ilgili konularda Kayaköy’de çok sorun var. Tabı sıkıntılar diğer mahallelerimizde de var. Bunlarla ilgili çevre şehircilik müdürlüğümüzle, il müdürlüğümüzle, vekillerimizle, bakanlarımızla ve belediyeyle koordinasyon haliyle bu işi götürmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemde de ne sıkıntıları varsa taleplerini alacağız” dedi. 
“TURGAY BAŞKANA GÜVENİYORUZ”
Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, “Muhtarlarımızın birçok sorunları var. Bunları dile getirmek için hem çay içelim dertlerimizi Turgay başkana anlatalım diye böyle küçük bir toplantı yaptık. İnşallah güzel bir toplantı olur. Turgay başkana güveniyoruz. İnşallah muhtarlarımızın birçok sorunlarını çözeriz. Geçende Muğla’da söylemiştim. Fethiye’mizde çok büyük bir imar sorunumuz var. İnşallah şuanda bir uğraş var ama geç kalınmış bir çalışma. İlçe başkanımıza muhtarlarımızın bütün dertlerini anlatarak bir çözüm arıyoruz. İnşallah hep beraber bu sorunları çözeceğiz diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN