Başsavcı Bingül'den 'Kan Bağışı Kampanyası'na destek

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül Fethiye Adliyesi Önü'nde düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek olunması çağrısında bulundu.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fethiye Adliyesi Önü’nde kan bağışı kampanyası düzenledi. Düzenlenen kan bağışı kampanyasında Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül’de kan vererek kampanyaya katkıda bulundu. Kan bağışında bulunmak için kan bağışı formunu dolduran Başsavcı Ünal Bingül, Kızılay görevlilerine teslim etti. 
Fethiye Adliyesi’nde görevli hakim, savcı ve adliye çalışanlarının yanı sıra tüm vatandaşları  Kızılay’ın Fethiye Adliyesi Önü’nde ki Kan Bağış Aracı’nda kan vermeye çağıran Başsavcı Bingül “Öncelikle Kızılay’ımıza çok teşekkür ediyorum. Kızılay gibi müthiş bir kurumumuzun olması, Türk Devleti, Türk Milleti ve bir Türk evladı olarak hepimizi gururlandırıyor. Kızılay, bütün zor anlarımızda Türkiye’mizin her yerinde olduğu gibi dünyanın her yerinde de depremde, selde, felakette, kan bağışında, sürekli aktif rol alıyor. Biz de adliyemiz olarak Kızılay’ımıza kan bağışı noktasında destek vermek için bu gün güzel bir organizasyon yaptık. Kızılay’ımızın en büyük tırlarından birisi adliyemizin bahçe kısmına geldi ve Fethiye Adliyemiz’de ki hakim savcılarımız ve personelimiz olarak Kızılay’ımıza kan bağışlayacağız. Umalım, bu verdiğimiz kanlar pek çok hastaya şifalar olsun. Allah’ım vatana, millete, zeval vermesin. Biz çok büyük bir milletiz ve devletiz. Ama Kızılay’ımıza da her konuda destek vereceğiz ki muhtaç olduğumuz anlarda elini uzatabilsin. Vereceğimiz kanlar şifa bekleyen hastalara bir nebze olsun ilaç olursa çok mutlu oluruz. Ben buradan herkese, Kızılay’a her konuda destek olmaya çağırıyorum. Ayrıca da kan bağışı sağlık için de son derece faydalıdır. Kızılay’ımıza kan bağışında bulunalım. Kızılay’ımızı her konuda destekleyelim.  Siz de buraya geldiniz. Bu anlamlı etkinliğe katkı sağladığınız için teşekkür ederim sağ olun var olun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN