BELEDİYE BAŞKANI ALİM KARACA ÜNİVERSİTE SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, bu hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde bir mesaj yayımladı ve sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Belediye Başkanı Alim Karaca mesajında şunları ifade etti:
“Sevgili gençler;
Sizler, ulu önderimiz Atatürk’ün de vurguladığı gibi, bizim geleceğimiz ve güvencemizsiniz. Bu hafta sonu gireceğiniz sınav, üniversite hayalleriniz için önemli bir adımdır. Bir baba olarak, eğitimci eşimle birlikte, bizler de sizin heyecanınızı paylaşıyoruz. Fakat asla unutmayın ki; hiçbir sınavın sonucu sizlerin moral, motivasyon, ruh ve beden sağlığınızdan daha önemli ya da daha değerli değildir.
Siz her zaman ve her koşulda bizim biricik evlatlarımızsınız ve emeğinizin karşılığını mutlaka alacaksınız. Her şeyin gönlünüzce ve güzel olmasını diliyorum.
Bu vesileyle, sizlerin yetişmesinde ve yarınlara hazırlanmanızda bugüne dek büyük gayret gösteren öğretmenlerinize, ailelerinize ayrıca teşekkür ediyorum.
Son söz olarak; tüm yurttaşlarımıza da hafta sonu özellikle sınav saatlerinde korna, siren, müzik, inşaat, bakım onarım gibi gürültüye sebebiyet verebilecek durumlardan kaçınmaları gerektiğini hatırlatmak istiyorum. 
Tüm bu duygu ve düşüncelerle sınava büyük bir özveri ile hazırlanan gençlerimizin ve ailelerinin heyecanlarını paylaşıyor, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN