BUZAĞILAR GÜZELLİK İÇİN PODYUMDAYDI

Fethiye Tarım ve Seracılık Fuarı etkinlikleri kapsamında Buzağı Güzellik yarışması düzenlendi. Düzenlenen yarışmada buzağılar en güzel buzağı seçilmek için podyumda kendilerini gösterdiler.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Muğla İl Tarım, Hayvancılık ve Orman Müdürlüğü katkıları ile Fethiye Ziraat Odası, Seydikemer Süt Birliği tarafından Fethiye tarım ve Seracılık Fuarı etkinlikleri kapsamında buzağı yarışması düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe Muğla İl Tarım, Hayvancılık ve Orman Müdürü Barış Saylak, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Fethiye DSİ Müdürü Uğur Erdemir, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Seydikemer Süt Birliği Başkanı Turgut Tokmak ve davetliler katıldı.
Düzenlenen buzağı yarışması töresel halk oyunları ile başladı. Katılımcılar Toroslar Yörük Türkmen Konfederasyon Başkanı İsmail Uzunoğlu’nun çalıp söylediği türküler ile güzel vakit geçirdiler. Etkinlikte Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Muğla tarım, hayvancılık ve Orman Müdürü Barış Saylak konuşma yaptılar. Ardından yarışma katılan buzağılar sahipleri ile beraber katılımcıların ve jüri üyelerinin önünde geçtiler. 
Yarışmada jüri üyelerinin yaptığı değerlendirme sonucu 14 numaralı buzağı sahibi Ufuk Hekimci birinci, 11 numaralı buzağı sahibi Emin Koyuncu ikinci ve 4 numaralı buzağı sahibi Hasan Tülün 3. Oldu.
Dereceye giren buzağılardan 1.’ye  çeyrek altın, bir keçi, 6 çuval yem,1 çuval  protein süt yemi ödülünü Muğla İl Tarım, Hayvancılık ve Orman Müdürü Barış Saylak, 2.’ye gram altın, 3 çuval yem, 1 çuval protein süt yemi ödülünü Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 3.ye gram altın 1 çuval yem , 1 çuval protein süt yemi ödülünü Fethiye DSİ Müdürü Uğur Erdemir verdi.

BUZAĞILAR GÜZELLİK İÇİN PODYUMDAYDIBUZAĞILAR GÜZELLİK İÇİN PODYUMDAYDIBUZAĞILAR GÜZELLİK İÇİN PODYUMDAYDIBUZAĞILAR GÜZELLİK İÇİN PODYUMDAYDIBUZAĞILAR GÜZELLİK İÇİN PODYUMDAYDIBUZAĞILAR GÜZELLİK İÇİN PODYUMDAYDIBUZAĞILAR GÜZELLİK İÇİN PODYUMDAYDIBUZAĞILAR GÜZELLİK İÇİN PODYUMDAYDIBUZAĞILAR GÜZELLİK İÇİN PODYUMDAYDIBUZAĞILAR GÜZELLİK İÇİN PODYUMDAYDIBUZAĞILAR GÜZELLİK İÇİN PODYUMDAYDIBUZAĞILAR GÜZELLİK İÇİN PODYUMDAYDIBUZAĞILAR GÜZELLİK İÇİN PODYUMDAYDIBUZAĞILAR GÜZELLİK İÇİN PODYUMDAYDIBUZAĞILAR GÜZELLİK İÇİN PODYUMDAYDIBUZAĞILAR GÜZELLİK İÇİN PODYUMDAYDIBUZAĞILAR GÜZELLİK İÇİN PODYUMDAYDIBUZAĞILAR GÜZELLİK İÇİN PODYUMDAYDIBUZAĞILAR GÜZELLİK İÇİN PODYUMDAYDIBUZAĞILAR GÜZELLİK İÇİN PODYUMDAYDIBUZAĞILAR GÜZELLİK İÇİN PODYUMDAYDIBUZAĞILAR GÜZELLİK İÇİN PODYUMDAYDIBUZAĞILAR GÜZELLİK İÇİN PODYUMDAYDI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN