Cem Tufan, 'Hatamızı telafi edeceğiz'

3.Lig 3.grupta üst üste aldıkları galibiyetler ile şampiyonluk yolunda ilerleyen Fethiyespor, Karbel Karaköprü Belediyespor'a 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından takımlar FRT TV'de değerlendirmelerde bulunan lacivert, beyazlı takım yenilgiyi telefi edeceklerini belirttiler.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 -

TFF 3. Lig 3. Grupta haftalardır liderliğini sürdüren Fethiyespor, 11. Hafta müsabakasında Urfa temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu. Ev sahibi takımın gollerini Halil, Umut ve Barış kaydetti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Fethiyespor Yardımcı Antrenörü Nazım Gülay ve Fethiyespor Profesyonel Şube Sorumlusu Cem Tufan, “talihsiz bir mağlubiyet aldık. Kötü oyun kötü skor doğuruyor. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Önümüzdeki maçlarda bu mağlubiyeti telefi edeceğiz” dediler. 
“TELAFİ EDECEĞİZ”
Fethiyespor Yardımcı Antrenörü Nazım Gülay, “Kötü oyun olduğu zaman kötü skorlarda oluyor. Bir sonraki haftalarda telafi edeceğiz. Nurettin’in şuan da hasarları var. Dönünce hastaneye gönderipi bir filmlerini çektireceğiz. Ona göre önümüze bakacağız” dedi.  
“KAZA YAPTIK AMA YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”
Fethiyespor Profesyonel Şube Sorumlusu Cem Tufan, “Biz Fethiyespor’uz, iyi bir takımız.  Ligin ilk haftası da böyle bir kaza yaşamıştık. Buna bir kaza diyoruz, yolumuza devam ediyoruz. Ne yolumuzdan ne de inancımızdan zerre bir şaşkınlığımız yok. Bizi bu günlere getiren futbolcu kardeşlerimiz, yine futbolcu kardeşlerimiz ile başaracağız. Kaza yaptık diyelim. Fethiyespor taraftarından özür diliyoruz. İnşallah en kısa sürede bu hatamızı telafi edeceğiz. Önümüzde ki hafta bunun telafisi mümkün bunu da başaracağız” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN