CHP ve İyi Parti İl Başkanları Karaca'yı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, İyi Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe beraberlerinde yönetim kurulları ve ilçe başkanlarıyla birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya ziyarette bulundular.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Samimi ortamda geçen ziyarete Muğla il başkanları yanı sıra CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir ve İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban da ziyarete katılım sağlayan isimler oldu. Karaca, belediye binası girişinde il başkanlarını çiçeklerle karşıladı. 
“İyi Parti ve CHP ile oyumuz Fethiye’de %65 oluyor”
Meclis toplantı salonunda açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alim Karaca, “Ben bir iktidar belediyesinde başkanlık yapmak istiyorum. Umarım bu buluşma iktidara giden yolda bir temel atmadır. İyi götürdüğümüz bu birlikteliği iktidarla taçlandırmak istiyoruz. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Partimiz Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatları doğrultusunda bu birlikteliği sonuna kadar götüreceğiz. Bunu bozmak isteyenler çıkacaktır. Ama ne olursa olsun, ele ele kol kola bunu devam ettireceğiz. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimde her birlikte yürüyeceğiz. Her şeyi bir kenara bırakıp eteğimizdeki taşları atacağız. Biz Belediye olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Birçok yere uzanıyoruz, sosyal sorumluluk projelerinde olmaya özen gösteriyoruz. Yaptırdığımız anketlerde İyi Parti ile birlikte yürüdüğümüz takdirde %65 oy alıyoruz. Bu büyük bir rakam. Bunun daha da üzerine çıkabilecek durumdayız. Ben genel başkanlarımıza güveniyorum. Kişisel problemleri ve çıkarları bir kenara bırakacağız. Ben Belediye Başkanı olarak hazırım. Ben İyi Parti ile ilgili kötü bir söz söylemeyeceğime sizlerin huzurunda söz veriyorum. Bu birlikteliğin her noktada yapılması gerekiyor. Seçim arifesine girdik. Ülke ekonomik bir bunalımın içinde. Gittiğimiz köylerde Ak Partili tanıdıklarımız var ve artık Ak Partiliyim diyemiyorlar. Biz bu insanlara ulaşmalıyız. Bu birlikteliği üzerine koyarak devam ettirmeliyiz. İl başkanlarıma bölgemiz adına bu birlikteliği devam ettirdikleri için, bize verdikleri güç ve destek için çok teşekkür ederim” dedi.
“Millet ittifakının cumhurbaşkanını seçip ülkemizi güzel bir şekilde yöneteceğiz”
İyi Parti İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe ise, “İlçe ziyaretlerimize bugün Fethiye’den başladık. Ucube sistemden kurtulmak için aile olmaya ihtiyacımız var. Artık sen ben yok, biz var. Aramıza nifak sokmak isteyenlere izin vermeyeceğiz. Çünkü bizim kaygımız bir arkadaşımızın çocuğunun ş bulmasından daha büyük bir kaygı. Bizim kaygımız Ülke! Eğer ülkemiz olmazsa hiçbirinin anlamı yok. Millet İttifakının bileşenleri olarak toplantı yapıyoruz. İnşallah birlikte bu sistemi yıkıp başaracağız. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanını seçip ülkemizi en güzel şekilde yöneteceğiz” diye konuştu.
“Aramıza nifak sokmayacağız”
CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ise, “Biz iktidara hazırlanıyoruz ve toplumu da hazırlıyoruz. Çünkü Ak Parti, sadece ekonomide değil hiçbir konuda ülkeyi yönetemiyor. Dış politikada oturmuş bir politikamız var. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal, ‘Yurtta Sulh Cihanda Sulh’ emretmiştir. Bugün bu yapılmıyor. Bizim toplumumuz istikrar ve güven ortamı istiyor. Bizim İyi Parti’yle farklılıklarımız var. Bu doğaldır. Ama önemli olan ortak noktamız Türkiye Cumhuriyeti’nin tekrar demokratik parlamenter sisteme dönmesidir. Dönünceye kadar İyi Parti ile beraber götürmek istiyoruz. Biz de il ve ilçe başkanları olarak aramıza nifak sokmayacağız. Sorunlar olabiliyor. Ama bunları kendi aramızda konuşarak çözüyoruz. Farklarımızı bir kenara bırakıp ortak noktalarımızı ön plan çıkarmalıyız. Kişisel çıkarlarımız yok. Kimin başkan ya da kimin milletvekili olması önemli değil, kimin Cumhurbaşkanı olduğu kimin vali ve kaymakam olduğu önemli. Erken seçim demiyoruz, derhal seçim diyoruz” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN