CUMA PAZARI'NDA YOĞUNLUK

Üretim maliyetlerinin artması ile beraber yükselen sebze meyve fiyatları havaların ısınmaya başlaması ile düşmeye başladı. Ürün fiyatlarında yaşanan düşüş ile güneşli havayı fırsat bilen vatandaş alış veriş için Cuma Pazarı'nı tercih etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Akaryakıta gelen zamlar, gübre ve zirai ilaç fiyatlarının artması ve enerji maliyetlerinin arması ile beraber çiftçilerin üretimini yaptığı sebze ve meyve fiyatlarında da gözle görülür bir yükselme olmuştu. Ekonomik sıkıntılar ile beraber alım gücü düşen vatandaşlar sebze ve meyveleri tek tek satın almaya başlamıştı. Nisan ayına girilmesiyle beraber Fethiye’de hava sıcaklıkları da artmaya başladı. Buna bağlı olarak sebze ve meyve üterim miktarının yükselmesi bazı ürünlerde fiyatların düşmesine neden olurken bazı ürünlerde de fiyatların Salı Pazarı’na göre aynı olması dikkat çekti.
Bu hafta Cuma Pazarı’nda domates 15, salatalık 15, patlıcan 12, biber 20, kabak 10, bakla 15, ayva 10, çağla 30, kivi 15 liradan tezgâhtaki yerini aldı.
CUMA PAZARI'NDA YOĞUNLUKCUMA PAZARI'NDA YOĞUNLUKCUMA PAZARI'NDA YOĞUNLUKCUMA PAZARI'NDA YOĞUNLUKCUMA PAZARI'NDA YOĞUNLUK

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN