Dalaman gençliğinden Başkana teşekkür

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Dalaman Belediyesi tarafından düzenlenen Koray Avcı konseri için Dalaman Gençliği Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş'a teşekkür etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

19 Mayıs’ta Dalaman Belediyesi Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile Koray Avcı konseri düzenlemişti. Düzenlenen konserde Koray Avcı’Nın sevilen şarkıları ile unutulmaz bir gün yaşayan Dalaman gençleri Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş’a teşekkür etti.
Dalaman Gençliği adına açıklama yapan AK Parti Geçmiş Dönem Gençlik Kolları Başkanı Ali Nazeden “Günlerce Adem Gümüş kardeşim ile acaba Dalaman Cumhuriyet Meydanı Koray Avcı Konseri ne kadar izleyici kitlesine ulaşır diye düşündük, koşturduk. Beklentiden fazla sayıya ulaşıldı. Yirmi bin üzerinde bir izleyici kitlesine ulaştık.19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı coşkusunu Dalaman Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş sayesinde, genç sanatçı Koray Avcı’nın güçlü sesi ile coşkulu bir şekilde kutladık. Bu organizasyonda yanımızda olan arkadaşlarımıza, belediye çalışanlarımıza, Dalaman Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş’a, Dalaman ve çevre ilçelerden gelen herkese Dalaman Gençliği adana teşekkür ediyoruz” dedi.Dalaman gençliğinden Başkana teşekkür

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN