Demirtaş 'Makama değil, hizmete talibiz'

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, seçime sayılı günler kala Sanayi Çarşısındaki esnafları ziyaret edip destek istedi. Demirtaş, ' Bizler sizler için aday olduk. Makam için değil, hizmet için bu yola çıktık' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

2022 yılının Ocak ve Mart ayları arasında yapılması beklenen Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri öncesinde başkan adaylarından Kamil Mutlu Demirtaş ve ekibi, Sanayi Çarşısında esnaflara ziyaretlerde bulundu. Şimdiye kadar yapılan seçim çalışması sürecinde Demirtaş ve ekibi, gittikleri tüm esnaf ziyaretlerinde yoğun ilgi ve alaka ile karşılanıyor.
Esnaflardan Büyük Teveccüh
Esnaflar ise iki yıldan bu yana sürekli kendilerini ziyaret eden, sorunlarını dinleyen ve çözüm yolları noktasında bilgilendirmelerde bulunan Demirtaş’a, seçim çalışmalarında başarılar diledi.
Esnaf Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, iki yıldır sürdürdükleri çalışmaların karşılığını görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “İlçemiz esnafları sağ olsun her gittiğimizde bize aynı ilgi ve alakayı eksik etmiyor. Bizler 'Değişim ve yenilik' diye yola çıktık. Beni ve ekibimizi gören esnaflar, genç ve dinamik bir ekiple karşılaşmalarından dolayı duydukları memnuniyeti de dile getiriyor. Bizler esnaflardan aldığımız güçle bu yola çıktık. Onların desteğiyle de güzel projeler ve çalışmalar hazırladık. Bizler makam için değil, hizmet için yola çıktık. İlçemiz ve esnafımız için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN