DERNEĞE BÜYÜK BAĞIŞ

Karaçulha Gönülleri Derneği tarafından düzenlenen Karaçulha Yörük Şenliğinde şenlik ağası seçilen Kazım Çağan 100 bin TL'yi Karaçulha Gönülleri Derneği Başkanı Halil Hancı ve yönetimine taktim etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Karaçulha Gönüllüleri Derneği Başkanı Halil Hancı ve yönetimi bağışlanan 100 bin TL'yi davul zurna eşliğinde teslim almaya geldiler. 

HANCI, "YENİ ŞENLİĞE KADAR ŞENLİK AĞAMIZ KAZIM AĞADIR"
Yeni seneye yapılacak Yayla Karaçulha Yörük Şenliğine kadar şenlik ağasının Kazım Çağan olduğunu belirten Karaçulha Gönüllüleri Derneği Başkanı Halil Hancı, "Bugun en mutlu günümüz biz Karaçulha Gönüllüler Derneği olarak 8 yıldan bu yana birçok çeşitli etkinliklerimizi yaptık. Bu yıl geçtiğimiz hafta Karaçulha Yaylasında Yörük Şölenimizi yaptık. 2 gün boyunca yaptık. İki gün halk pazarı kurduk. Çeşitli sanatçılarımız yer aldı. Çeşitli birçok yarışmalar yaptık. Akşamda konser öncesi bir şölen ağamız olsun dedik. 4-5 tane ağa adayımız vardı ama bunlar içerisinde Kazım Çağan abim Şölen Ağamız oldu. Önümüzdeki yaz şölenimize kadar Karaçulha Gönüllüler derneğimizin Yayla Karaçulha Şölen Ağamız Kazım Çağan’dır. Kendisine derneğimize verdiği desteklerden dolayı çok çok teşekkür ediyoruz. İnşallah verdiği parayı kuruşu kuruşuna, hesabını da verebileceğimiz yönetim kurulumuz var. İnşallah hayırlı işlerde kullanmayı nasip etsin Allah bize" şeklinde konuştu. 

ÇAĞAN, "KARAÇULHA İÇİN HER ZAMAN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"
Yayla Karaçulha'da yapılan Yörük Şenliğinde şenlik ağası seçilen ve Karaçulha için elimden geleni yaparım diyen Şenlik Ağası Kazım Çağan, "Karaçulha benim köyümdür. Köy diyoruz ama aslında Karaçulha Fethiye’nin yarısıdır. Fethiye’nin 3/2’ sidir. Sahil Fethiye ve Yayla Karaçulha geliş arası vardır. Günlükbaşı, Eldirek, Karaçulha, Esenköy, Yayla Çaltılar, Bekçiler, Yayla Gölbent’e kadar orası da yayla karaçulhamızdır. Yayla Karaçulha Fethiye’nin 3/2’sidir. Tabi bizim köyümüzdür. Bizde Karaçulha’da yaşıyoruz. Karaçulha’da yaşadığımızdan dolayı mutluyuz. Bizimde bir faydamız oldu ise, bir şeyler yapabildiysek mutluyuz. Onun için ne yaptıysak Karaçulhamız için azdır. Her zaman elimizden geldikçede güzel şeyler yapacağız" şeklinde konuştu.DERNEĞE BÜYÜK BAĞIŞ

DERNEĞE BÜYÜK BAĞIŞ

DERNEĞE BÜYÜK BAĞIŞ

DERNEĞE BÜYÜK BAĞIŞ

DERNEĞE BÜYÜK BAĞIŞ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN