Dinçel'den gündem değerlendirmesi

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel Pazar günü saat 13'de karşılaşacakları Ağrı 1970 maçı öncesinde gündemi değerlendirdi.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

3.Lig 3.Grup’ta en yakın rakibi Erokspor’un 4 puan önünde lider durumda bulunan Fethiyespor’un Teknik Direktörü Selahattin Dinçel Pazar günü oynayacakları Ağrı 1970 maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu.İstanbul deplasmanı’nda karşılaştıkları Modafen maçında oynadıkları zeminin sağlıklı olmadığını ifade eden Selahattin Dinçel “İstanbul deplasmanında sağlıklı bir zeminde oynayamayacağımızı biliyorduk. Maça bu şekilde hazırlandık. Müsabakada istediğimiz oyun kalitesini ortaya koyamadık. Sağlıklı pas yapamadık. Zemin dripling yapmaya elverişli değildi “dedi.
“RAKİBE POZİSYON VERMEDİK”
Modafen maçında rakiplerine karşı iyi takım savunması yaptıklarına değinen Dinçel “Doğru dakikalarda gollerin geldiğini düşünüyorum. Maçı rahat götürmemizi sağladı. Rakibe net gol pozisyonu vermedik. 3 puanı 3 golle alarak karlı bir hafta geçirdik. Müsabaka öncesi en yakın rakibimizin 4 puan önünde yeni haftaya giriyoruz. Öncelikli hedefimiz bu puan farkını koruyup sonrasında arttırmak” diye konuştu.
“TAKIMA KARŞI ÇOK BÜYÜK BİR SEMPATİ VAR”
İç sahada oynayacağımız Ağrı maçının hazırlıklarına başlayacaklarını ifade eden Dinçel “12. adamın çok büyük bir rolü olacağını düşünüyorum. Fethiyelilerin bu hafta tribünde takımla bütünleşmesi hepimizin arzusu. Deplasman yasağı oluşu nedeniyle Fethiye taraftarını götüremediğimizden dolayı İstanbul’da ki destekçilerimizin maça gelmesi bizi motive ediyor. Bize orada moral vermeleri bizi sevindiriyor. İç sahada oynamak taraftarıyla bütünleşen takımlar için bir avantaj. Ben bu avantajı Ağrı maçında kullanacağımızı düşünüyorum. Takıma karşı çok büyük bir sempati var. Takımın bulunduğu konum coşkuyu arttırıyor. Bu hafta Ağrı maçında tribünlerin dolduğunu göreceğiz diye düşünüyorum. Son 4 maçın 3’ü nün içerde olması bir avantajdır. Bu avantajı kullanmak istiyoruz. 12. adam bu müsabakaların kazanılmasında büyük rol oynayacak.” dedi.
AĞRI MAÇINDA TAM KADRO SAHADA
Zeminin sertliğinden dolayı sıkıntı yaşayan oyuncuları olduğunu söyleyen Dinçel “Cezalı oyuncularımız yok. Takıma sakatlıktan dönen oyuncularımız var. Bu hafta tam kadro olacağımızı düşünüyorum. Grubumuzun alt sıralarındaki birkaç takım fazla direnemiyor. Fikstür gereği o takımlarla oynayan takımlar genelde haftayı karlı kapatıyor. Süpriz diye nitelendirebileceğimiz bir maç var. Ağrı kendi sahasında Karşıyaka’ya 1-0 mağlup oldu. Karşıyaka ve Ağrı’nın ligdeki konumlarına bakarsak bu sonucu kimse düşünmüyordu. Futbolda her türlü sonuç olabilir. Diğer oyunlarda oynanan sonuçlar bence normaldi” diye konuştu.
Selahattin Dinçel bu hafta oynanan  Galatasaray Fenerbahçe maçının sonucunun  kendisi için sürpriz olduğunu belirtti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN