Dinçel, 'Taraftarımız inanılmaz bir güç veriyor'

3.Lig 3.grupta 8 maçta 19 puanla şampiyonluk yolunda ilerleyen Fethiyespor, Gümüşhanespor'u Alihan (2), Nurettin ve Talha'nın attığı gollerle 4-2 yenerek taraftarlarını coşkuya boğdu. Maçın ardından takımlar FRT TV'de değerlendirmelerde bulundular.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 -

Fethiyespor evinde Gümüşhanespor’u Ali Han (2), Nurettin ve Talha’nın golleri ile 4-2 yenerek büyüyü bozdu. Bu sezon 7 maç boyunca gol yemeyen Gümüşhanespor’u yenen Fethiyespor puanını 19’a yükseltti. 8 maçta 6 galibiyet, 1 yenilgi ve 1 beraberlik ile yolunda tam gaz ilerleyen Lacivert, Beyazılar 26 gole ulaştı. Fethiyespor Gümüşhanespor maçı ardından stat önünde toplanan Apaçi Taraftar topluluğu yine futbolcuları ve Teknik Direktör Selahaddin Dinçel’i alkışlayarak “İmparator Dinçel” şeklinde tezahüratlar yaparak, “şampiyonluk geliyor” çağrısı yaptılar. Maçın ardından Fethiyespor ve Gümüşhanespor teknik direktörleri ve futbolcular FRT TV’ye açıklamalarda bulundular.
“İÇ SAHADA GALİBİYET SERİMİZ DEVAM EDİYOR”
Maçın ardından FRT TV’ye açıklamalarda bulunan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Maç öncesi mağlup olmamış ve gol yememiş bir takımla oynuyorduk ama iç sahada oynamamız bizim için avantajdı. Taraftarıyla bütünleşen, tempolu oynayan, sürekli gol düşünen bir Fethiyespor var. İlk yarı istediğimiz şekilde içeriye girdik. 2. Yarıda yine golleri bularak maçı istediğimiz şekilde bitirdik. Tabi 2 penaltıdan gol yedik penaltılar, penaltı mıydı? Evet penaltıydı. Keşke yapmasaydık biraz daha dikkatli olsaydık yaptırmasaydık. Ama sonuç olarak 3 puan aldık. İç sahada galibiyet serimiz devam ediyor. Şuan bu maçı bitirdik. Önümüzde ki hafta Cumartesi oynayacağımız Adana’da ki Ceyhan maçına hazırlanıyoruz” dedi. 
“GOLSÜZ MAÇIMIZ YOK”
Fethiyespor’un oyun yapısının sürekli atak olmasını ve maçların bol gollü bitmesini değerlendiren Teknik Direktör Dinçel, “Oyuncu karakterimiz bu şekilde, oyuncu karakterine göre takımda bir strateji belirliyor ve bu şekilde hareket ediyor. İnşallah bu gol atma serisi devam eder. Çünkü oynadığımız 8 resmi maçta gol bulduk. Golsüz maçımız yok. İnşallah bu şekilde de devam eder. Sanıyorum Türkiye Liglerin de maç ortalaması en yüksek gol oranına ulaşan takımda şuan Fethiyespor” diye konuştu.
“TARAFTARIMIZLA BÜTÜNLEŞTİK”
Taraftarlardan gördüğü ilgi hakkında konuşan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Daha önce çalıştığımız kulüpler de veya başarılı olduğumuz yerlerde diyeyim taraftarla bu şekilde bütünlememiz vardı. Fethiye’de de bu devam ediyor. Ben hepsine çok teşekkür ediyorum. Hem destekleriyle takıma inanılmaz bir güç veriyorlar hem de bizlere göstermiş oldukları sevgi gösterisi ve sevgi mesajları bizleri de mutlu ediyor. Onlara çok teşekkür ediyorum. İnşallah bizde onları sezon sonunda mutlu edeceğiz” şeklinde konuştu.
“HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”
Maçta 2 gol atan Fethiyespor’lu oyuncu Ali Han Tunçer, “Zaten içeride, dışarı da her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Hedefimiz şampiyonluk. Ona göre bir takım kuruldu. Bu yolda rakibimiz bu maça kadar hiç gol yememiş ve mağlubiyet almamıştı. Bizde bu maça kadar her maçta gol atarak gelmiştik. Gerçekten iyi bir takımız, iyi bir ofans takımıyız. Her maç gol atıyoruz. Bu maçta rakibimize karşı iyi çalışmıştık. Hafta içi bize verilen belli notlar vardı, onları dikkate aldık. Hepsi de gerçekleşti ve golleri de bulduk. Mutluyuz, inşallah böyle devam edeceğiz. Hedefimiz şampiyonluk bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
“HEDEFİMİZ DOĞRULTUSUNDA İLERLİYORUZ”
Fethiyespor’un golcü oyuncusu Nurettin Çakır, “Karşımızda belirli bir süredir gol yemeyen bir ekip vardı. Yaklaşık 7 maçtır gol yemiyorlardı. Bunun yanında pozisyonda az yer veren takım diye bilgiler almıştık. Bu doğrultu da maça hazırlandık. Her şey istediğimiz gibi gitti. Zaten bizim hedefimiz var. Her hafta maç, maç hedefimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Bu ekibe de gerekeni yaptığımızı ve gerekli sonucu aldığımızı düşünüyorum. İnşallah böyle devam edecek. Biraz dinlenip önümüzde ki Ceyhan maçına bakacağız” dedi. 
“SERİNİN DEVAMINI GETİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ”
Maçta ilk golü atan oyuncu Talha Mayhoş ise, “Öncelikle hedefe giden yolda içeride mutlak kazanmamız gerektiğini bilerek maça çıkıyoruz. Çünkü hedefe gitmek istiyorsanız sürekli kazanmak zorundasınızdır. Rakibimizin konumunu çok iyi biliyorduk yani gol yememiş, mağlup olmamış bir takım geldi. Onları da açıkçası çok ciddiye aldık. Bizim için ilk kırılma anı önemli, maça genelde iyi başladığımızı düşünüyorum. İlk kırılma anını yaşadıktan sonra devamının geleceğini biliyorduk. Talihsiz bir penaltı yaşadık. Onu da çok çabuk atlattık. Daha sonra oyunun kontrolünü rahat elimize aldık. Çok şükür kazandık. Önümüzde ki maçlara bakacağız. Serinin devamını getirmeye çalışacağız. Çünkü bu ligde seriler çok önemli. Rakiplerimize karşı ne olursa olsun puan farkını korumak ve daha da açabiliyorsak açmak zorundayız. Onun için bu maçın sevincini bu akşam yaşayıp ondan sonra Ceyhan maçına yoğunlaşacağız” diye konuştu. 

“DEFANS OYUNCULARIMIZ HATA YAPTI”
Gümüşhanespor Teknik Direktörü Mehmet Yılmaz, “Sizin de bildiğiniz gibi maç beklediğimiz gibi geçmedi. Defans oyuncularımız 2 kere hata yaptı. 1-1 yapabilirdik ya da 2-2 olabilirdi.  Hatalarımız olmasa maçı 1-0 dan 1-1 e taşıyabilirdik. Gol yedikten sonra maçı toparlayabilirdik. Rakibi tebrik ediyoruz. Hakem hatalarına girmek istemiyoruz. 2. Golde top çizgiyi biraz geçmişti. Bu gol için itirazımız oldu ama karar değişmedi. Önümüzde ki maçlara bakacağız. Fethiyespor’u tebrik ediyoruz” dedi. 
“MAĞLUBİYET TAKIMI ETKİLEMEZ”
Gümüşhanespor oyuncusu Abdurrahman İlkyaz ise, “Daha iyi sonuçlar bekliyorduk. 2 hatalı gol yedik. Bunlar futbolda var yapacak bir şey yok. Biz buraya galip gelmeye geldik. Çünkü liderlik maçına çıktık biliyorsunuz. Yapacak bir şey yok önümüzde ki maçlara bakacağız. Bu durum takımı etkilemez. Bu maç artık geride kaldı. Bu zamana kadar hiç gol yemedik. Bu maçı unutup tekrar aynı seviyeyi yakalamaya devam edeceğiz. Ben arkadaşlarıma güveniyorum. Bir sıkıntımız yok bu maçı unuttuk” diye konuştu. 
“FETHİYESPOR’UN SALDIRACAĞINI BİLİYORDUK”
Gümüşhanesporlu Cengiz Biçer, “Yanlış giden bir şey yok. Böyle maçlar zor maçlar. Fethiyespor güçlü bir rakip. Biz bunu biliyorduk. Evinde oynuyor, saldıracağını da biliyorduk. Haftada 3 maç oynuyoruz. Deplasmana geldik. Farklı bir iklim... İyi başladık, talihsiz goller yedik. Golden sonra biraz daha açarak oynamaya çalıştık. O yüzden kendi oyunumuzu oynayamadık. Böyle bir sonuç aldık. Böyle şeyler var futbolda, tebrik ediyorum. Önümüze bakacağız” ifadelerini kullandı. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN