DP Genel Başkanı Uysal'a bandolu karşılama

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı makamında ziyaret etti. Fethiye Belediyesi önünde DP Genel Başkanı'nı bandolu karşılama töreni düzenlendi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Fethiye’de ziyaretlerine devam ediyor. Fethiye Deniz Ticaret Odasını ziyaret eden Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Demokrat parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ardından Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Fethiye Belediyesi önünde bandolu karşılama töreni düzenlendi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’u belediye önünde karşıladı. Karşılama sırasında Belediye zabıta ekipleri ve belediye birim müdürleri hazır bulundu. Bando eşliğinde yapılan karşılama töreninde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’a çiçek verdi.
Ardından makam odasında devam eden ziyarette Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal “Toplumsal bir beklenti var. Bu krizin içinden memleket çıkartılmalıdır. Mesele bir parti meselesi olmaktan çıktığını görüyoruz. Mesela Türkiye’nin üzerine örtülmüş bu karanlık örtüyü hep birlikte kaldırmak mecburiyetindeyiz. Ben önümüzdeki sürecin Türkiye için çok kritik olduğu kanaatindeyim. Demokrasinin en zor sınavıyla karşı karşıyayız. Uzun dönemli bir iktidar hiçbir dönemde yaşanmamış devleti, kurumları ele geçirmek amacıyla sadece ve sadece kendisine destek verenleri devleti, devlet başkanı, yöneticisi olmak gibi bir niyet var. Bizim itirazımız Cumhuriyetin eşit vatandaşları olarak hukukun teminat altına alındığı çoğulcu bir demokrasiyi önümüzdeki süreçte kurmak en temel vazifemizdir. Bunu için önemli bir toplumsal iklim var. Bu büyük ülkede hukuk ve demokrasiyi milli güvenliğimizin en temel şemsiyesi olarak görüyoruz. Bu milli iradeyi temsil eden başta CHP ve DP gelenekleri olan siyasi anlayışlara sahibiz. Önümüzdeki süreçte yeniden hukuki akılla, milli irade ile devletin değerlerinin tanımlanacağı kurumların arasında dengenin ve hiyerarşinin inşa edileceği bu süreçte bu birlikteliğimizin her vesile ile milletimizin adına memnuniyet verici olduğunu görüyoruz. Olumlu katkılar karşılıklı işbirliği, uzlaşı ve ortak paydaları daha da genişletme, milletimizi en geniş ortak payda da buluşturmak istiyoruz. Her gittiğimiz noktada Millet İttifakı içerisinde olan siyasi partilerin yöneticileri, belediye başkanları, ilçe başkanları fazlası ile gerekli nezaketi gösteriyorlar. Bu anlamda Alim Başkan’a her zaman müteşekkirim. Her geldiğimizde bizleri en iyi şekilde ağırladı. Sabah halde ziyaretimiz oldu. İlçe başkanımız, diğer siyasi parti ilçe başkanları vardı. Onlara da teşekkür ederim. Sürekli ziyaretlerimiz oluyor. Bugün Fethiye’deyiz, buradan sonra Dalaman, Ortaca’dan sonra merkeze doğru ilerleyeceğiz. Yarında Milas ve Bodrum’da olacağız. Artık Ankara’da milletin iradesinin demokratik kanallarla milletin meselelerini aktarmasının yetersiz kaldığı noktada biz Anadolu’da gücü kudreti millette arıyoruz. Millete derdimizi, milletin derdini de her bulduğumuz kürsüde ses, soluk, nefes olmaya çalışıyoruz. Bizi karşılayan belediye başkanımıza, ilçe başkanlarımıza, belediye çalışanlarımıza ve belediye bandomuza teşekkür ederim “diye konuştu.
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca “Genel Başkanımıza çok teşekkür ederim. Uzun yıllardır görülmemiş bir şekilde ikinci defa Genel Başkanımızı Fethiye’de ağırlıyoruz. Bölgemize önem verdiği için kendisine çok teşekkür ederim. Millet ittifakı olarak Millet İttifakı’nın bir üyesi DP ile beraber yürümek, onlarla birlikte olmak bizi fazlası ile memnun ediyor. Ben sizlerin nezdinde Sayın Genel Başkanımıza, değerli milletvekilimize, il başkanlarımıza, MYK üyelerimize ve Fethiye’de siyasete yıllarca yön vermiş büyüklerimize, Doğru Yol Partisi’nde ve DP’de yıllarca siyaset yapmış büyüklerimize bu nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Ben çıktıkları yolda kendilerine başarılar diliyorum. Ben de şahsi bir talebimi iletmek istiyorum. Önümüzdeki seçimler de inşallah iktidar olunur. İktidar bir hükümetin belediye başkanı olarak burada güzel hizmetler yapmak istiyoruz. Şimdi de güzel hizmetler yapıyoruz ama çok çok daha iyi hizmetler yapabilmek adına Ankara’da iktidar olmak gerekiyor. Ben bu konuda Genel Başkanımıza başarılar diliyorum. Ankara’da sizlere yapmış olduğum iadeyi ziyarette bizlere ekibinizle beraber göstermiş olduğunu ilgiye çok teşekkür ederim” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN