El Emeği Göz Nuru Pazarı Beşkaza Meydanı'nda

El Emeği Göz Nuru Pazarı her hafta sonu Beşkaza Meydanı'nın da kuruluyor. Birbirinden farklı el emeği ürünlerin satıldığı Pazar ilgi görüyor.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Satış yapmak isteyenler el emeği göz nuru ürünlerini kurulan tezgahlarda satarak bütçelerine katkı sağlıyor. Kendi elleriyle hazırladıkları iğne oyasından dantele, resimden ebruya, nakıştan seramiğe yün örgü çeşitlerinden folklorik bebek ve takı tasarımlarına kadar birçok ürünün bulunduğu stantlarda satışlar yapılıyor. Her hafta Cumartesi ve Pazar günleri kurulan satış stantlarında el emeği ürünler sergileniyor. 76 kişilik bir topluluk olduklarını belirten El Emeği Göz Nuru Başkanı Halil Bahçıvan, el emeği göz nuru pazarının kasım sonunda kapatılıp, 14 Şubatta tekrar faaliyete geçeceğini kaydetti. 
 “TÜM ÜRÜNLERİMİZ EL YAPIMI”
El Emeği Göz Nuru Başkanı Halil Bahçıvan, “Fethiye Belediyesi Cumartesi ve Pazar günleri Beşkaza Meydanın arka tarafını bize tahsis etti. 76 kişi her hafta sonu saat 11.00 ile 20.00 arasında burada stant açıyoruz. Herkes evinde yaptığı ürünleri burada satabiliyor. Aramızda engelli arkadaşlarımızda var. Herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor. Burada hazır bir ürün bulamazsınız. Hava şartlarından dolayı Kasımın sonunda stantlarımızı kapatacağız. 14 Şubatta tekrar faaliyete geçeceğiz” dedi. 
“TÜM FETHİYE HALKINI DAVET EDİYORUZ”
Fikriye Bahçıvan, “Arkadaşlarımız ile birlikte boş zamanlarımızı değerlendirip el emeği ürünler yapıyoruz. Stantlarımızda bu ürünleri satabiliyoruz. Tüm Fethiye halkını ürünlerimizi görmeleri için davet ediyoruz” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN