Ergün 'İyi parti 'yi geçti'

İYİ Parti yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun Yönetime yeni seçilen Köyceğiz ilçe başkanlığı ilçe yönetimini ziyaret etti. Ziyarete İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, Menteşe ilçe başkanı Deniz Ekinci ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Ziyaret sırasında partililerine seslenen Metin Ergun; “ İktidar partisi İYİ partinin merkezin siyasetinde olmasından rahatsız, İYİ Parti cesurlar hareketi Türkiye’de umut olmuş durumda korkuyla konuşamayanlar artık İYİ Parti çatısı altında rahatça konuşup siyaset yapabiliyorlar” dedi. Konuşmasına devam eden Ergun ” Türkiye siyasetinde geçmişten bugüne yaşananları özetledi ve Türkiye’de oyum boşa gitmesin diye oy vermeyen seçmen kitlesi artık İYİ partinin yüzde yirmi oy oranını geçtiğini görüyor.  Bu da seçmenlerin artık siyasetin merkezinde olan İYİ partiye oy verdiğinde verdikleri oyun boşa gitmeyeceğine dair  güvenleri oluştuğunu gösteriyor. Bu güven İYİ Partiyi birinci parti yapacaktır”  diye konuştu.


“İYİ PARTİ SAYIN MERAL AKŞENER BAŞKANLIĞINDA BİR KADRO HAREKETİDİR”
Metin Ergün “İYİ parti kurmayları iktidara gelir gelmez tüm konular da Liyakat esaslı işinin ehli kadrolarla görev alarak çok kısa sürede Türkiye’de Refah, Çoğulcu Demokrasi, Güçlü Ekonomi sistemi kurmak için çalışacaktır. Bunun için birçok proje hazırlanmaktadır” diye konuştu.


“SÜREKLİ SAHADA VATANDAŞIMIZI DİNLEYEREK, POLİTİKALARIMIZI ÇÖZÜMLERİMİZİ ANLATIN”
Ergun Köyceğiz ilçe teşkilatına  adım adım gezerek İYİ partinin politikalarını anlatmalarını ve vatandaşların beklentilerini, ihtiyaçlarını iyi tespit etmelerini söyledi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN