17 Ağustos Haberleri

17 Ağustos Haberleri

17 Ağustos’tan 6 Şubat’a; Enkaz Altında Kalan Bir Ülke!..

İnşaat Mühendisleri Fethiye Şubesi Başkanı Hüseyin Kaya, deprem konusu hakkında basın açıklaması yaptı.

Barbunn'da Gökhan Tepe Konser Verecek

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn CafeBistro'da 'Yaz Konserleri' kapsamında Gökhan Tepe 17 Ağustos Perşembe akşamı sahne alacak.

TGK: ACIMIZ ÇOK BÜYÜK

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu adına açıklama yapan Genel Başkan Nuri Kolaylı, 17 Ağustos Marmara depreminin ardından son yüzyılın en büyük depremi olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli 7,4 büyüklüğündeki depremle ilgili yaptığı açıklamada, “Milletimizin başı sağ olsun, acımız büyük” dedi.

ERASTA AVM’DE ‘’DEPREME DUYARLILIK FOTOĞRAF SERGİSİ’’

Türkiye'yi sarsan 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin 23'üncü yılı dolayısıyla, Fethiye Erasta AVM’de ‘’Depreme duyarlılık’’ adlı fotoğraf sergisi düzenlendi.

‘’17 AĞUSTOS BU ÜLKE İÇİN ÇOK ACI BİR GÜNÜN HABERCİSİ’’

17 Ağustos 1999'da 17 bini aşkın vatandaşın hayatını kaybettiği Marmara depreminin 23. yılında acılar bir kez daha tazelendi. Konuyla ilgili açıklama yapan Mimarlar Odası Muğla Şubesi Fethiye Temsilcisi Günay Solak,’’ 17 Ağustos bu ülke için çok acı bir günün habercisi’’ diye konuştu.

FETHİYE BELEDİYESİ DEPREM TATBİKATI YAPTI

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin yıldönümünde, depreme karşı bilinç oluşturma, deprem sonrasında kurtarma ve doğru hareket etme amacıyla Fethiye Belediyesi binasında tatbikat yapıldı.

AKARYAKIT FİYATLARI YERİNDE DURMUYOR

Petrol fiyatlarında dün yaşanan sert düşüş akaryakıt fiyatlarında flaş bir gelişmeye neden olmuştu. Motorine yapılacak 1,26 liralık zam yaşanan düşüşle iptal edilmişti. Ancak motorin grubunda 17 Ağustos Çarşamba gününden geçerli olmak üzere 79 kuruş zam bekleniyor. Benzin fiyatlarında ise değişiklik beklenmiyor.

Başkan Çimen, 'Alınmayan önlemler felaketin habercisidir'

İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi Fethiye Temsilciliği Başkanı Levent Çimen, 17 Ağustos Depremi’nin 22. yıldönümü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Çimen, alınmayan önlemlerin felaket habercisi olduğunu belirtti.

Menteşe Belediyesi’nden Online Diksiyon Eğitimi

Menteşe Belediye Tiyatrosu eğitmenleri tarafından verilecek Online Diksiyon Eğitimlerinin ikincisi 17 Ağustos 2020 tarihinde başlıyor.