177 Haberleri

177 Haberleri

Fethiye’nin 2023 Yılı Nüfusu Belirlendi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılı Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçlarını açıkladı. Fethiye’nin nüfusu 31 Aralık 2023 tarihi itibarıyla toplam nüfus 177 bin 569 oldu.

Erasmus programı gerçekleştirildi

Ömer Özyer Anadolu Lisesinin yürütücüsü; Polonya, İtalya, Romanya ve Litvanya’nın da ortağı olduğu 2020-1-PL01-K229-081774-6 nolu Cultural Heritage Album RAW Makers isimli Projenin açılış toplantısı gerçekleştirildi.

BAŞKAN YELLİCE; ‘’ORMANLAR BİR ÜLKENİN DOĞAL GÜZELLİK VE ZENGİNLİK KAYNAĞIDIR’’

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice, ormanları korumanın önemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

FTSO MECLİS BAŞKANI BÜYÜKTEKE'DEN EMNİYETE ZİYARET

Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası kapsamında, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Meclis Başkan Yardımcısı Erhan Tüfekçi, Meclis üyesi Efrayim Akçabel ve Meslek komitesi Başkanı Turgay Şahi, Fethiye Emniyet Müdürü İsmail Ayhan ’ı makamında ziyaret etti.

SEYDİKEMER’DE TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN 177’NCİ YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Seydikemer’de Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci Kuruluş Yıl Dönümü ve 4-10 Nisan Polis Haftası düzenlenen törenle kutlandı.

BAŞKAN OTGÖZ, TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN 177’NCİ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci yıl dönümü ve 4-10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

FETHİYE POLİSİ KONVOY DÜZENLEDİ

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, konvoy düzenledi. Düzenlenen konvoyda emniyet müdürlüğüne bağlı araçlar şehir turu attı.

FTSO YÖNETİMİ, POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) yönetimi, Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıl dönümü nedeniyle, Fethiye Emniyet Müdürü İsmail Ayhan’ı makamında ziyaret etti. FTSO Yönetim Kurulu Başkan Osman Çıralı, “Emniyet Müdürümüz İsmail Ayhan nezdinde, ülkemizin asayiş, huzur ve güven ortamını tesis ederek hak ve özgürlüklerimizi koruyan polis teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.” dedi.

Pandemiye rağmen 1177 nikâh kıyıldı

Tüm Dünyada ve Ülkemizde etkili olan Covid-19’a rağmen kısıtlama günleri dışında Fethiye’de de nikâh işlemleri hız kesmedi. Bir önceki yıla göre nikâh sayısında düşüş yaşanırken, Turizm sezonunun kısa olması nedeni ile yabancı evlilik sayısında da düşüş yaşandı.

Muğla Büyükşehirden Online Sınav

Muğla Büyükşehir Belediyesi İşler yayın Grubu ile hazırladığı ortak proje kapsamında online LGS ve AYT sınava düzenledi. Alan Yeterlilik Sınavına (AYT) bin 177, Liselere Giriş sınavına (LGS) 818 öğrenci müracaat etti.