Acı Gün Haberleri

Acı Gün Haberleri

Milletvekilli Ergun babasını kaybetti

İyi Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun'un acı günü. İyi Parti Muğla Milletvekili olan Metin Ergun’un babası Teyfik Ergun hayatını kaybetti.

Hıdır Ailesinin Acı Günü

AK Parti MYK Üyesi Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Mehmet Nil Hıdır'ın babası Yahya Hıdır vefat etti.

Kızılkaya Ailesinin Acı Günü

Fethiye’nin sevilen simalarından birisi olan, Fethiye Kaymakamlığı’ndan emekli Mahmut Kızılkaya hayatını kaybetti. Kızılkaya’nın vefatı ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. 

Aydemir ailesinin acı günü

Letoon Hospital Hastanesi sahibi Hasan Aydemir’in babası emekli Yarbay (Gazi) Sebahattin Aydemir 71 yaşında hayatını kaybetti.

Doğan ailesinin acı günü

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu gençlik koordinatörü Erkan Doğan’ın babası Durmuş Doğan hayatını kaybetti. Merhumun ailesine SED Medya olarak baş sağlığı diliyoruz.

Kökten Ailesinin Acı Günü

Fethiye’nin sevilen esnaflarından Ekrem Kökten vefat etti. 

Özdemir ailesinin acı günü

Fethiye’nin eski lokantacılarından Tahsin Özdemir, 90 yaşında hayata gözlerini yumdu.

AÇIKGÖZLÜ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Ramazan ve Fatma Açıkgözlü kardeşlerin babaları, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesi Müslüm Açıkgözlü dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Yeni Camii'de kılınan cenaze namazına CHP İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, CHP Muğla Milletvekili A.A. Mehmet Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN OTGÖZ, SEYDİKEMER BELEDİYE MECLİS ÜYESİ TANIR’I EN ACI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, MHP’li Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tanır’ın babası Nihat Tanır’ın cenaze törenine katıldı. Meclis üyesi Tanır’ı en acı gününde yalnız bırakmayan Başkan Otgöz; “Çok üzgünüm. Belediye Meclis üyemiz, değerli kardeşim Mustafa Tanır’a ve ailesine baş sağlığı diliyorum” dedi.

SÖYLER AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Foça Mahallesi esnaflarından Mehmet Söyler'in kızı Büşra Taş (30) ve torunu Yusuf Taş (8) Hatay'da meydana gelen deprem sonrası hayatını kaybetti. Cenazeleri dualar eşliğinde Foça mezarlığına defnedildi.

KARADENİZLİ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Fethiye’nin tanınmış ailelerinden ve eski esnaflarından merhum Fethi Karadenizli’nin eşi, Kemal ve Cemal Karadenizli’nin annesi Hacı Hatice Birsen Karadenizli vefat etti. 

DİDEM VE YEŞİM KARDEŞLERİN ACI GÜNÜ

Eski mesai arkadaşlarımızdan Didem Üzerk’in annesi Tacidar Oran hayatını kaybetti.

TORUNOĞULLARI AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Bünyesinde Orka Otellerini de barındıran Orka Şirketler Grubunun Kurucusu ve Onursal Başkanı Hacı Faik Torunoğulları 84 yaşında hayatını kaybetti. Hacı Faik Torunoğulları’nın Fethiye Merkez Yeni Camiindeki cenaze merasimine turizm, sanat, spor ve iş dünyası ile bürokratların yoğun katılımı oldu. 

ÜNAL AİLESİ’NİN ACI GÜNÜ

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal’ın eşi İsmihan Ünal vefat etti.

ALBAN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban’ın 96 yaşındaki babası Hüseyin Alban yaşamını yitirdi.

BAŞKAN OTGÖZ, MUHSİN ERYILMAZ’I ACI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

İçişleri Bakanlığı Müşaviri, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Daire Başkanı Muhsin Eryılmaz'ın annesi Teslime Eryılmaz Seydiler Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de katıldı.

YİĞİT AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Fethiye Ortaokulu öğretmeni İlker Yiğit, hayatını kaybetti. SED Medya Ailesi olarak Yiğit ailesine sağ sağlığı dileriz.

KAYTAN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan’ın babası Enver Kaytan hayatını kaybetti.

TARHAN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Şehrimiz esnaflarımızdan merhum Halil Aytuğlu’nun damadı, Gözde Tarhan’ın kıymetli eşi, eğitimci spor hocası Sabit Tarhan, geçirmiş olduğu kalp krizi sonu vefat etmiştir. Cenazesi Gölhisar Çeşmeler mezarlığında defnedilecektir.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER MÜDÜRÜ FAHRİ CAN’IN ACI GÜNÜ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Fahri Can’ın vefat eden annesi Dudu Can’ın cenaze namazına katıldı.

TUNA AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Rafet Restoran sahibi aynı zamanda yıllarca Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı yapmış olan Rafet Tuna hayatını kaybetti.

ARIKAN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Şaban Arıkan’ın babası, Hikmet Selçuk’un kayınpederi Akif Arıkan hayatını kaybetti.

AKBULUT AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve sevilen iş insanı Nurkaya Gündoğdu’nun kayınpederi Yusuf Akbulut hayatını kaybetti.

Koyuncu Ailesi’nin acı günü

OSCAR Renta-Car Sahibi Osman Koyuncu’Nun babası Hüseyin Koyuncu hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Hüseyin Koyuncu Eldirek Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Büyükteke ailesinin acı günü

Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke’nin babası Hasan Büyükteke vefat etti. Vefat eden Hasan Büyükteke Yeni Cami’de kılınan cenaze namazından sonra Arifler Köyü Köy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Selçuk’ların acı günü

Alesta Yachting Tur. firmasının sahipleri Mehmet Hikmet Selçuk ve Mehmet Selçuk’un anneleri Şefika Selçuk vefat etti. Merhume Şefika Selçuk, Merkez Yeni Cami’de kılınan cenaze namazının ardından dualarla Taşyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Zafer Aykaç’ın acı günü

Fethiye Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Zafer Aykaç’ın annesi Dürdane Aykaç vefat etti. Vefat eden Dürdane Aykaç Yeşil Üzümlü Mezarlığı’’nda toprağa verildi.

Ömer İlman'ın acı günü

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman'ın annesi Ayşe İlman hayatını kaybetti.

İYİ Parti Muğla'nın acı günü 

İYİ Parti Muğla Disiplin Kurulu ve Kurucu Yönetim Kurulu üyesi Süreyya Karadağ yaşamını yitirdi.

Muğla 112’nin Acı Günü

Muğla 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nde çalışan 30 yaşındaki Halime Koç hayatını kaybetti. Evli ve 1 çocuk sahibi olan Koç’un, ani gelişen bir sağlık sorunu nedeniyle yaşamını yitirdiği öğrenildi.