Afyon Haberleri

Afyon Haberleri

Muğlalı Hentbolcular Milli Takıma Davet Edildi

Muğla Gençlik ve Spor Bakanlığı Hentbol sporcularından Hami Bostan ve Mehmet Burak Aslan, Afyon ilinde yapılacak olan U15 Hentbol Milli takım kampına davet edildiler.

Şimşekler Afyon’da

TFF 2.Lig kırmızı grupta mücadele eden Fethiyespor, sezon hazırlıklarına Afyon'da devam ediyor.

Afyonkarahisar’dan Fethiye’ye şampiyonlukla döndü

Fethiyeli Muaythai sporcusu Zarife Hira Salman, Afyonkarahisar’da düzenlenen Türkiye Muaythai Federasyonu Çocuklar ve Gençler Milli Takım seçmelerinde kendi kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

Hazırlıklar Afyon'da devam ediyor

TFF 2.Lig kırmızı grupta mücadele eden Fethiyespor, sezon hazırlıklarına Afyon'da devam ediyor.

Fethiyespor’dan Farklı Galibiyet! 5-0

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, hazırlıklarını Afyon Jura Termal Otel’de sürdürüyor. Hazırlık maçları kapsamında Bornovaspor’la mücadele eden Fethiyespor, 5-0’lık galibiyetle sahadan ayrıldı.

Fethiyespor Yeni Sezona Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor, hazırlıklarını Afyon’da yaptığı kamp ile sürdürüyor.

Fethiyespor Hazırlıklarına Afyon’da Devam Ediyor 

TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor, yeni lig sezon hazırlıklarının 2.etap kampını Bolu'da tamamladı. Fethiyespor 3.etap çalışmalarını Afyon’da sürdürüyor.

GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ AFYON GEZİSİNDE

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Muğla Eczacılar Odası tarafından şehit ve gazi aileleri için Afyonkarahisar gezisi düzenledi.

ŞEHİT AİLELERİ İÇİN AFYON GEZİSİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehit ailelerine yönelik Afyonkarahisar gezisi organize etti. Fethiye ve Muğla’daki şehit ailelerinin yer aldığı program için katılımcıların Muğla il merkezinden uğurlandığı belirtildi.

ÖDÜLLÜ ÖĞRENCİLERDEN KAYMAKAM BALCI’YA ZİYARET

Gastro Afyon yemek yarışmasında yemek dalında ödül alan öğrenciler Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti.

ZONGULDAK DEPLASMANI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, Afyonkarahisar kampı sonrasında sezonun ilk maçı olan Zonguldak Kömürspor deplasmanının hazırlıklarına başladı.

Afyon kampı sona erdi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor, Afyon kampı sürecini başarılı bir şekilde tamamladı.

FETHİYESPOR HAZIRLIKLARA AFYON’DA DEVAM EDİYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, yeni sezon hazırlıklarına Afyon’da devam ediyor.

FETHİYESPOR AFYON KAMPINA GİDİYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fehiyespor, kamp için Afyon’a gidiyor. 8 Ağustos Pazartesi günü başlayacak olan kamp süresince lacivert beyazlılar, bir tane de hazırlık karşılaşması oynanacak.

TÜRKİYE U-14 BASKETBOL ERKEKLER ANADOLU ŞAMPİYONASI MUĞLA’DA BAŞLADI

Türkiye Basketbol Federasyonu Yurt içi Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Altyapı faaliyetleri 2021-2022 Sezonu U14 Erkekler Anadolu Şampiyonaları başladı.

Fethiyespor'un tatlı rüyası sona erdi

ING Basketbol Süper Ligi'nde kümede kalma mücadelesini son haftaya taşıyan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ligin son maçında deplasmanda HDI Sigorta Afyon Belediyespor’u 83 – 93 yenmesine rağmen, Aliağa Petkim'in de deplasmanda Bahçeşehir’i son çeyrekteki müthiş performansıyla yenmesi üzerine Türkiye Basketbol Ligi’ne düşen ikinci takım oldu. ING Basketbol Süper Ligi'nden haftalar önce düşen ilk takım, arkasında Tarım ve Orman Bakanlığı’nın desteği bulunan Ankara ekibi Ormanspor olmuştu.

LH Fethiye Belediyespor’un Kader Günü Pazartesi

ING Basketbol Süper Ligi'nde kümede kalma mücadelesini son haftaya taşıyan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ligin son maçında deplasmanda HDI Sigorta Afyon Belediyespor ile Pazartesi günü oynayacağı kader maçını bekliyor.

Maç tarihi yine değişti!

ING Basketbol Süper Ligi'nde kümede kalma mücadelesini son haftaya taşıyan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'un ligin son maçında deplasmanda HDI Sigorta Afyon Belediyespor ile oynayacağı maçın tarihi 3.kez değiştirildi.

LH FETHİYE BELEDİYESPOR KADER MAÇINA HAZIRLANIYOR

ING Basketbol Süper Ligi'nde ısrarla kümede kalma mücadelesi veren Lokman Hekim Fethiye Belediyespor son hafta deplasmanda HDI Sigorta Afyon Belediyespor ile karşılaşacak. 8 Mayıs Cumartesi günü, saat: 15.15'te LH Fethiye Belediyespor HDI Sigorta Afyon’a konuk olurken, aynı gün ve aynı saatte İstanbul'da, küme düşme potasındaki İzmir takımı Petkim Bahçeşehir ile oynayacak.

Fethiye Belediyespor son hafta deplasmanda Afyon Belediyespor ile karşılaşacak

ING Basketbol Süper Ligi'nde ısrarla kümede kalma mücadelesi veren Lokman Hekim Fethiye Belediyespor son hafta deplasmanda HDI Sigorta Afyon Belediyespor ile karşılaşacak. 8 Mayıs Cumartesi günü, saat: 15.15'te LH  Fethiye Belediyespor HDI Sigorta Afyon’a konuk olurken, aynı gün ve aynı saatte İstanbul'da, küme düşme potasındaki İzmir takımı Petkim Bahçeşehir ile oynayacak.

Basketbolda kader maçının tarihi yine değişti

ING Basketbol Süper Ligi'nde kümede kalma mücadelesi veren Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'un HDI Sigorta Afyon Belediyespor ile oynayacağı kader maçının tarihi bir kez daha değişti.

LH Fethiye Belediyespor’un kader maçının günü değişti

ING Basketbol Süper Ligi’nin son hafta mücadelesinde HDI Afyon Belediyesi'ne konuk olacak Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un kader maçının günü değişti. LH Fethiye Belediyespor Basketbol Süper Ligi 2020 – 2021 sezonundaki son maçında HDI Afyon Belediyespor ile deplasmanda 3 Mayıs Pazartesi günü saat: 17.00’de karşılaşacak.

Ülke gündemini değerlendirdiler 

İyi Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberindeki heyet; Seydikemer Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu program dahilinde Afyonkarahisar’daki bir termal tesiste konaklayan İyi Partili Belediye Meclis Üyelerini ziyaret etti. 

LH Fethiye Belediyespor’dan ilk yarı değerlendirmesi 

Akdeniz’in ING Basketbol Süper Ligi’ndeki tek temsilcisi durumunda bulunan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulübü II. Başkanı Miraç Efe Doğan ilk yarının son maçı olan HDI Sigorta Afyon Belediye maçından sonra ilk yarıyı değerlendirdi.

ING Basketbol liginde ilk yarı sona erdi 

ING Basketbol Süper Ligi’nin 15. haftasında oynanan maçta Lokman Hekim Fethiye Belediyespor kendi evinde HDI Sigorta Afyon Belediyespor’u 100-89 mağlup etmeyi başardı.

Alkım Ay, “Temennimiz tam kadro olmak”

Tüm Akdeniz bölgesinin ING Basketbol Süper Ligi'ndeki tek temsilcisi durumunda bulunan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ilk devrenin son maçında HDI Sigorta Afyon Belediyespor'u 100-89'luk skorla yenmeyi başarırken Baş antrenör Alkım Ay, “Genç oyuncularla iyi bir mücadele verdik. Temennimiz tam kadro olmak” ifadelerini kullandı.

Lh Fethiye Belediyespor ilk yarının son maçını kazandı 100-89

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücdele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ilk yarının son karşılaşmasında HDI Sigorta Afyon Belediyespor ile karşılaştı. Haftalar sonra rakibini 100-89 deviren Fethiye temsilcisi, ilk yarının son maçını kazandı. Baştan sona üstün oynayan temsilcimizde Elgin Cook 23, Branden Frazier 21, Abdül Malik Abu 19, Dairon Atkins 18 sayı ile galibiyette önemli rol oynadılar. 

LH Fethiye Belediyespor 2021’in ilk maçında kendi evinde

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, 15. haftada HDI Sigorta Afyon Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Pınar'ın katili Cemal Metin Avcı, nasıl öldürdüğünü bağ evinde anlattı

Muğla Menteşe'de yaşanan ve Türkiye'yi ayağa kaldıran Pınar Gültekin cinayetiyle ilgili, olayın meydana geldiği bağ evinde keşif yapıldı. Afyon Cezaevi'nden getirilen Cemal Metin Avcı, cinayeti nasıl işlediğini anlattı. Keşif sırasında eve Pınar'ın cesedinin konulduğu varilin benzeri ve palet getirildi.

Pınar’ın Katili, Güvenlik Nedeniyle Afyon’a Nakledildi

Ölümü ve öldürülme şekli tüm Türkiye’yi ayağa kaldıran Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi Pınar Gültekin’in katil zanlısı Cemal Metin Avcı, Afyon Yüksek Güvenlikli T Tipi Cezaevine nakledildi.