Amir Haberleri

Amir Haberleri

Fethiye’de 6 Şüpheli Gözaltına Aldı

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, alınan ihbar üzerine gerçekleştirilen operasyonda dolandırıcılık yaptıkları değerlendirilen 6 şüpheliyi gözaltına aldı.

Vali Akbıyık’tan Fethiye Kaymakamlığı’na Ziyaret

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ve kurum amirlerini Fethiye Kaymakamlığı binasında ziyaret etti.

Fethiye Polisinden Sokak Hayvanlarına "Gönül Bağı" Eli Uzandı

Fethiye Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinin daha önceden başlatmış olduğu Gönül Bağı projesi çerçevesinde özel öğrencilere ziyaretlerde bulunmuş ve hediyeler takdim edilmişti.

Fethiye Kaymakamı Ertaş göreve başladı

Fethiye Kaymakamlığı'na İstanbul Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş atandı. Kurum amirleri tarafından karşılanan kaymakam ertaş, karşılama töreni sonrası kurum amirleriyle bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

Fethiye trafik polislerinden abartı egzozlu araçlara yoğun denetim 

Fethiye Trafik Büro Amirliği ekipleri “Sesleri kısılıncaya kadar devam” mottosuyla başlatmış olduğu denetimler kapsamında vatandaşlardan yoğun olarak gelen şikâyetler üzerine “Abartı egzozlu araçlar ve motosikletler” üzerine denetimlerini arttırdı.

Soydemir’den Bağlan’a Ziyaret

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir beraberinde başkan vekili Veli Uysal ile birlikte Fethiye zabıta amiri Sadık Bağlan'ı makamında ziyaret etti.

Ticari Taksiler Sivil ve Resmi Polisler Tarafından Denetlendi

Fethiye ilçesinde vatandaşlar tarafından yapılan yoğun şikayetler sonucunda harekete geçen Fethiye Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri oluşturduğu sivil ve resmi ekipler tarafından Ticari taksileri denetledi. Müşteri olarak ticari taksilere binen polis ekipleri taksimetre çalıştırmayan ticari taksi şoförlerine cezai işlemleri uyguladı şehrin değişik bölgelerinde sivil ve resmi trafik ekipleri Fethiye ilçesinde faaliyet gösteren ticari taksileri ve şoförlerini denetledi.

Camiye Gelen Çocukların Bisikletleri Tamir Ediliyor

Fethiye’de Çamköy Mahallesi Camii'ne gelen Yaz Kur'an Kursu öğrencilerinin bisikletleri din görevlisi tarafından tamir ediliyor.

Fethiye'de polis ekipleri 140 litre etil alkol ele geçirildi

 Muğla'nın Fethiye ilçesinde KOM Grup Amirliği Ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 140 litre etil alkol ele geçirildi.

Fethiye’de sürücüler Drone ile denetlendi

Fethiye’de yaz aylarında yoğunlaşan şehir içi trafiğinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri dronlu kırmızı ışık ihlal denetimi yaptı.

Kaçak turlara geçit yok

Fethiye Kaymakamlığı Turizm Danışma Bürosu, Seydikemer İlçe Jandarma Komutanlığı, Fethiye Bölge Trafik Amirliği ile Muğla Turist Rehberleri Odası ve TURSAB Batı Akdeniz Fethiye Bölge Temsil Kurulu Başkanlığı işbirliğinde kaçak acentacılık ve rehbersiz tur denetimleri gerceklestirildi.

Fethiye Trafik Polisinden Kur’an Kursu Öğrencilerine Trafik Eğitimi

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ve Toplum Destekli Büro Amirliği koordinelerinde Kur’an kursu öğrencilerine olası kazalara karşı güvenli trafik eğitimi verildi.

Fethiye’de Ayakkabı Tamiri İlgi Görüyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde ayakkabı fiyatlarına gelen zamlar sonrasında vatandaşın tercihi ayakkabı tamiri oldu.

Fethiye Polisinin “Gönül Bağı” Projesi Devam Ediyor

Fethiye Toplum Destekli Büro Amirliği, Özel eğitim öğrencisi Ramazan Alagöz’ün ailesi ile irtibat kurdu. Gönül Bağı projesi kapsamında ikametine ziyarette bulunuldu.

Fethiye trafik polisinden huzurlu sokaklar projesi

Fethiye Trafik Büro Amirliği ekipleri tarafından "Huzurlu Sokaklar" adı altında uygulama ve denetimler başlatıldı.

Fethiye polisi ve iş kadınından engelli Hamza’ya büyük sürpriz

Fethiye Toplum Destekli Büro Amirliği’nin başlatmış olduğu “Gönül Bağı” projesi devam ediyor.

Fethiye polisinin "Gönül Bağı" projesi devam ediyor 

Fethiye Toplum Destekli Büro Amirliği ekipleri, özel eğitim öğrencisine özel hayata geçirdiği 'Gönül Bağı' projesi devam ediyor.

Fethiye Polisinden Gönül Bağı Projesi

Fethiye Toplum Destekli Büro Amirliği,  özel eğitim öğrencisine ‘Gönül Bağı’ projesi kapsamında ikametine ziyarette bulunuldu. Özel Eğitim öğrencisi Hamza Yiğit' e hediyeler takdim edildi.

Trafik Polislerinden Safari Araç Denetimleri Devam Ediyor

Fethiye Trafik Büro Amirliği ekipleri Fethiye Seydikemer arasında faaliyet Gösteren Safari araçları üzerinde denetimlerde bulundu. Eksiği olan 5 araca 2180 TL cezai işlem uygulandı.

Orman yangınında vefat eden arkadaşlarını unutmadılar

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler Mahallesi Pamucak mevkiinde 27 Haziran 2021 tarihinde çıkan orman yangınında alevlerin arasında kalarak hayatını kaybeden yangın söndürme ekibinde görevli Görkem Hasdemir için amirleri ve mesai arkadaşları lokma döktürdü. Orman şehidinin babası ve babaannesi de lokma hayrına gelip oğulları için dua etti.

Fethiye’de safari araçları denetlendi

Fethiye’de safari turları yapan araçlar Fethiye trafik büro amirliği ekipleri tarafından denetlendi.

Trafiğe kapalı alan denetimleri yapıldı

Fethiye Trafik Büro Amirliği ve Fethiye Belediyesi Zabıta görevlileri ortak denetiminde Dispanser Sokak ve diğer trafiğe kapalı yaya ve bisiklet yollarında motosiklet sürücüleri üzerinde denetim yapıldı.

Başkan Akdenizli,emekli olan müdürlere teşekkür plaketi takdim etti

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede görev yapan Kurum Müdürleri, STK temsilcileri, daire amirleri, belediye birim müdürleri ve aileleriyle iftar sofrasında bir araya geldi.

Fethiye polisi öğrencilere polislik mesleğini tanıttı

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, polis meslek tanıtımı ve genel güvenlik konuları hakkında öğrencileri bilgilendirmek amacıyla Cumhuriyet İlkokulu’nda etkinlik düzenledi.

SAKICI, “ESKİ TÜRKİYE’Mİ GERİ İSTİYORUM”

TBMM’de 18., 19. ve 20. dönem Muğla Milletvekilliği, Başkanlık Divanı ve İdare Amirliği yapan duayen siyasetçi Latif Sakıcı’nın oğlu Ahmet Sakıcı da, İyi Parti’den Muğla Milletvekili aday adayı oldu

ERDOĞAN, MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞI MÜRACAATINI YAPTI

24, 25 ve 26. dönem Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla Milletvekili aynı zamanda emekli Mülkî İdare Amiri Mehmet Erdoğan, Milletvekilliği aday adaylığı açıklayarak başvurusunu yaptı.

ANADOLU ÖĞRENCİLERİNE POLİSLİK MESLEĞİ TANITILDI

Fethiye Trafik Büro Amirliği, Güvenli Trafik Eğitim Faaliyetleri çerçevesinde, 03 Mart Cuma günü Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokulu öğrencilerine Polislik mesleki tanıtımı, Güvenli Trafik Anlatımı yapıldı. Öğrenciler nostaljik polis arabasına ve polis motorlarına binip keyifli vakit geçirildi.

KALDIRIM VE YOL ÜZERİ DENETLEMESİ YAPILDI

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği, Fethiye Belediyesi Trafik Müdürlüğü ve Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yol üzeri engel teşkil eden usulsüz dubalar ve dükkân eşyaları için denetim gerçekleştirildi.

1954 MODEL NOSTALJİK JİP TANITILDI

Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ve Turizm Polisi birimlerinde kullanılacak olan 1954 model tuzla modeli nostaljik jipin tanıtımı yapıldı.

2022’DE TRAFİK DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİNDEN ARALIKSIZ EĞİTİM

2022 yılı verileri açıklanmaya devam ederken bir veride Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliğinden geldi.