Aşure Ikramı Haberleri

Aşure Ikramı Haberleri

Kadem Muğla Temsilciliği'nden Aşure İkramı

Muharrem ayı vesilesiyle düzenlenen etkinlik kapsamında, KADEM Muğla Temsilciliği tarafından Menteşe Kurşunlu Camii Meydanı'nda vatandaşlara aşure dağıtıldı.

501. sokak esnaflarından aşure etkinliği

Atatürk Caddesi 501. sokak esnafları her sene olduğu gibi bu senede aşure etkinliği düzenledi. Vatandaşlara aşure ikramında bulunulan programa ilgi yoğun oldu.

Kaymakam Karaman, Yeni Camide Aşure Dağıttı 

Fethiye Yeni Cami'de muharrem ayı dolayısıyla cemaate aşure ikramında bulunuldu. 

Başkan Akdenizli Vatandaşlara Aşure Dağıttı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Muharrem ayı nedeniyle düzenlenen ‘Aşure Günü’nde, Pazar Yerinde hazırlanan stantta, vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odasından Aşure İkramı

Muharrem ayı nedeni ile Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Salı pazarında aşure etkinliği düzenledi. Etkinliğin maçının birlik ve beraberlik olduğuna değinen Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, “Bizim buradaki amacımız birlik beraberliği, kardeşlik ruhunu arttırmak. Pazara gelen misafirlerimize bugünün anısına aşure ikramında bulunmak beraberinde esnaflarımıza aşure ikramında bulunmak” dedi.

BÜYÜK SAMANLIK PLAJINDA AŞURE İKRAMI

Muharrem ayı münasebetiyle, Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli bünyesinde bulunan Büyük Samanlık Koyu'nda misafirlere aşure ikramı yapıldı.

KARACA, “FETHİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Fethiye Belediyesi ve Fethiye Likya Kadın Kooperatifi işbirliğinde ‘Fethiye Aşevi’ geçtiğimiz günlerde hizmete açılmış, ana hizmet binasında aşure ikramı yapılmıştı. Aşevi’nde yapılan aşureler bu sefer belediyenin diğer birimlerine, Belediye Başkanı Alim Karaca’nın katılımlarıyla dağıtıldı.

AK PARTİ FETHİYE İLÇE TEŞKİLATINDAN AŞURE İKRAMI

Muharrem ayı nedeni ile AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı, Fethiye AK Parti ilçe binası önünde aşure etkinliği gerçekleştirdi. Vatandaşa aşure ikramını AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk gerçekleştirdi.

Karaçulha Gönüllüleri Derneği aşure ikramına yoğun katılım

Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından düzenlenen geleneksel aşure etkinliğine yoğun katılım oldu. Geçtiğimiz aylarda Covid-19 salgınından dolayı hayatını kaybeden dernek üyesi Hamza Özkaraca hayrına düzenlenen etkinlikte 3 Bin 500 kişilik aşure ikramında bulunuldu.

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatının aşure etkinliğine yoğun katılım

Muharrem ayı nedeni ile AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı, Fethiye AK Parti ilçe binası önünde aşure etkinliği gerçekleştirdi. Vatandaşa aşure ikramını AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk gerçekleştirdi.

İksirci Tezcan’dan aşure etkinliği

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe, seçim sürecine bismillah diyerek sanayi sitesinde esnaflar ile bir araya geldi. Muharrem Ayı nedeniyle sanayi çarşısı esnaflarına ve vatandaşlara aşure ikramında bulunan Göktepe, “Kendimize güvencimiz tam. Esnaflarımızın sorunlarını çözmek için Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevine talibiz” dedi.