Birbirinden Güzel Şarkılar Haberleri

Birbirinden Güzel Şarkılar Haberleri

Barbunn’da Derya Bedavacı Sevenleriyle Buluştu

Fethiye'nin en gözde mekanlarından BarBunn Cafe Bistro'da sanatçı Derya Bedavacı rüzgarı esti. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Derya Bedavacı, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Barbunn’da Gamze Dursun Rüzgarı Esti

Fethiye'nin en gözde mekanlarından BarBunn Cafe Bistro'da  sanatçı Gamze Dursun rüzgarı esti. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Gamze Dursun, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

BABADAĞ’DA HAKAN ALTUN RÜZGARI

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde sahne alan Hakan Altun konserine yoğun katılım oldu. Hakan Altun birbirinden güzel şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi.

Manga’dan Fethiye’de muhteşem konser

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Fethiye Belediyesi’nin düzenlediği Manga Konseriyle muhteşem bir şekilde kutlandı. Manga grubu verdiği konserle bayram coşkusunu Fethiyelilere yaşattı.

Ebru Yaşar Barbunn'da sevenleri ile buluştu

Fethiye’nin en gözde mekanlarından BarBunn kafe Bistro’da Ebru Yaşar rüzgarı esti. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Ebru Yaşar, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Barbunn Bistro'da Berkay rüzgarı esti

Barbunn Bistro ağırladığı ünlü şarkıcılar ile müşterilerini ve eğlence severleri yine coşturdu. Barbunn Bistro birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Berkay Şahin’i ağırladı.

Barbunn Bistro'da Derya Bedavacı rüzgarı esti

Yaklaşık bir buçuk yıldır süren pandemi yorgunluğunu unutturmaya çalışan Barbunn Bistro ağırladığı ünlü şarkıcıların sahne aldığı yaz konserleriyle bir kez daha müşterilerini ve eğlence severleri yine coşturtu. Barbunn Bistro birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Derya Bedavacıyı ağırladı.

Barbunn Bistro’da Derya Bedavacı Rüzgarı Esecek

Yaklaşık bir buçuk yıldır süren pandemi yorgunluğunu unutturmaya çalışan Barbunn Bistro ağırladığı ünlü şarkıcıların sahne aldığı yaz konserleriyle bir kez daha müşterilerini ve eğlence severleri yine coşturacak. Barbunn Bistro 15 Eylül Çarşamba günü saat 21.30 da bu kez birbirinden güzel şarkılarını seslendirecek olan Derya Bedavacıyı ağırlayacak.