Brent Petrol Haberleri

Brent Petrol Haberleri

Akaryakıt indirim geldi

Brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Benzinin litre fiyatına bugünden itibaren geçerli olmak üzere 67 kuruş indirim geldi.

Fethiye’de güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıt fiyatları indirim ve zam haberleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Araç sahipleri için brent petrol fiyatları ve döviz kurundaki değişikliklerden etkilenen benzin ve motorin fiyatlarında güncel rakamları derledik.

Motorine zam yolda

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

Benzin fiyatı ve mazot fiyatı  kaç lira?

Benzin fiyatı ve mazot fiyatı brent petrol ve dolar/TL'deki dalgalanmalarla değişkenlik göstermeye devam ediyor. Araç sahipleri tarafından benzin fiyatı ve motorin fiyatları zam, indirim haberleri yakından takip ediliyor. 

Benzine zam kapıda

Döviz kurlarındaki dalgalanma ve Brent petrol fiyatlarındaki hareketlilik nedeniyle benzin ve motorin fiyatları sürekli değişiyor. Motorine yapılan zammın ardından, benzin fiyatlarına da 1,30-1,55 TL arasında bir zam bekleniyor.

Motorine Zam Kapıda 

Brent petrol ve dolar kurundaki hareketlilik ile KDV ve ÖTV oranlarında yapılan zamlar benzin ve motorin fiyatlarında da değişikliğe neden oluyor. Sektör kaynaklarının aktardığına göre 11 Ağustos 2023 Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere motorin grubunda 1,80 TL'lik fiyat artışı bekleniyor. 

Araç sahiplerine kötü haber!

Brent petrol fiyatı ve döviz kurundaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkilemeye devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde LPG'ye gelen 66 kuruşluk zammın ardından, "benzine ve motorine zam gelir mi?" sorusunu gündeme getirdi. 

DÜN BENZİN BUGÜN MOTORİN! AKARYAKITA OKKALI BİR ZAM DAHA

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları da sürekli değişkenlik gösteriyor.

FİYAT BİR KEZ DAHA DEĞİŞTİ! AKARYAKITA ÇİFTE İNDİRİM

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları sürekli değişmeye devam ediyor. Geçen haftaki çifte zammın ardından bu hafta da akaryakıta çifte indirim geldi.

ARAÇ SAHİPLERİ ÇILDIRACAK! HERKES İNDİRİM BEKLERKEN ZAM GELDİ

Milyonlarca araç sahibi büyük bir indirim beklerken, brent petroldeki yükseliş nedeniyle akaryakıta çifte zam geldi.

BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR!

Akaryakıt fiyatları üzerinde etkili olan brent petrol haftanın ilk gününde de düşüşünü sürdürdü.

MAZOTA BÜYÜK İNDİRİM BEKLENTİSİ

Brent petrol tarafında yaşanan dalgalanmaların etkisiyle benzin ve mazot fiyatı değişiyor. Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre; brent petrolde yaşanan geri çekilmenin etkisiyle bu gece yarısından itibaren akaryakıt fiyatları için yeni indirim bekleniyor.

MOTORİNE BÜYÜK İNDİRİM GELİYOR! TARİH BELLİ OLDU

Brent petrol fiyatlarında yaşanan gerileme sonrası motorinin litre fiyatına indirim gelmesi bekleniyor.

MOTORİNE BÜYÜK İNDİRİM BEKLENİYOR!

Brent petrol ve uluslararası piyasalarda ürün fiyatının düşmesi akaryakıt fiyatlarında indirim beklentilerini de beraberinde getirdi. Akaryakıt sektörü kaynakları; bugün petrol, dolar ve ürün fiyatlarında yukarı yönlü ciddi bir hareket olmaması durumunda motorine 1,5 TL ile 2 TL arasında bir indirim gelebileceğini öngörüyor.

BRENT PETROL 100 DOLARIN ALTINDA

Brent petrolün varil fiyatı 100 doların altına gerilemesinin ardından, şuan 92 dolar seviyelerinde bulunuyor.

2 GÜN ÜST ÜSTE ZAMLANAN MOTORİNE BU SEFER İNDİRİM GELDİ!

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor.

ARAÇ SAHİPLERİNİN KEYFİ KAÇACAK! MOTORİNE ZAM GELDİ

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor. Dün 70 kuruş zamlanan motorinin fiyatı bugün de 77 kuruş arttı. Zammın ardından motorinin litresi yeniden 26 lira seviyesine yükseldi.

İKİ GÜNDE İKİNCİ ZAM!

Brent petrol ve döviz kurundaki hareketlilikle birlikte akaryakıt fiyatları değişkenlik gösteriyor. Önceki iki gün peş peşe motorine yapılacak olan zamların iptal edilmesinin ardından dün fiyatlar değişmişti. Akaryakıta dün yapılan bir indirim bir de zam sonrası araç sahiplerine bugün kötü haber geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 7 kuruş zam bekleniyor.

Benzine indirim motorine zam!

Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Brent petrol fiyatlarında gözlemlenen dalgalanma beraberinde akaryakıt zammı ve indirimi haberlerini getiriyor. Bazı sürücüleri üzecek, bazılarını ise sevindirecek haber geldi. Benzin fiyatlarına indirim, motorin fiyatlarına ise zam yapıldı.

MOTORİN FİYATI YERİNDE DURMUYOR

Motorine, 10 Ağustos çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 liralık indirim yapılmıştı. İndirimli alışveriş süresi kısa sürdü ve motorine 81 kuruşluk fiyat artışı gerçekleşti. Artış pompa fiyatlarına yansıdı.

MOTORİNE İNDİRİM GELDİ

Petrolün varil fiyatlarının son 6 ayın en düşük seviyesini görmesi sonrası bugünden itibaren geçerli olmak üzere; motorine indirim yapıldı. Benzin ve motorin fiyatlarında geçtiğimiz günlerde de büyük indirim olmuştu.

MOTORİN VE BENZİNE PEŞ PEŞE İNDİRİM!

26 ve 27 Temmuz günü motorin ve benzin fiyatlarına uygulanan indirimin ardından araç sahiplerini sevindirecek bir haber daha geldi. Olumsuz ekonomik veriler ve piyasalardaki durgunluk endişe ile brent petrol fiyatında yaşanan sert düşüş beraberinde akaryakıt indirimini getirdi.

MOTORİN VE BENZİNE İNDİRİM

Dün motorine gelen 92 kuruşluk indirimin ardından bugün de benzine indirim geldi. Benzinin litresi 50 kuruş düştü.

İNDİRİM SONRASI BENZİN 23.02TL

Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüşlerin ardından benzinin litresine 94 kuruşluk indirim geldi. Gelen son indirim ile birlikte benzinin litre fiyatı 23.02 Türk Lirası oldu.

BENZİNE 96 KURUŞLUK İNDİRİM

14.07.2022'den itibaren geçerli olmak üzere LPG'ye 29 kuruşluk zam, benzine ise 1.54 liralık indirim gelmişti. 19.07.2022’den itibaren geçerli olmak üzere benzine 96 kuruşluk ek indirim yapılacak.

BENZİNE İNDİRİM, LPG’YE ZAM GELDİ

14.07.2022’den itibaren geçerli olmak üzere LPG’ye 29 kuruşluk zam, benzine ise 1.54 liralık indirim geldi.

BENZİNE 1 LİRA 55 KURUŞ İNDİRİM

Brent petrol fiyatlarının 100 dolar seviyesine kadar gerilemesinin ardından benzin grubunda 14 Temmuz’dan itibaren geçerli olmak üzere litrede1 lira 55 kuruşluk indirim bekleniyor. Şu an için motorin grubunda litre fiyatlarında bir değişiklik gözükmüyor

Akaryakıta indirim geldi

Brent Petrolün ve Amerikan tipi ham petrolün varil fiyatının 100 dolar altına inmesi akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluşturmuştu. 8 Temmuz itibarı ile yapılan indirim pompa fiyatlarına yansıdı.

AKARYAKIT İNDİRİMİ OLACAK MI?

Brent Petrolün ve Amerikan tipi ham petrolün varil fiyatının 100 dolar altına inmesi akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluşturdu. Vatandaşlar Dünya’da petrol fiyatları yükselince anında zam yapılan akaryakıt fiyatlarının petrol fiyatları düştüğünde de indirilmesi gerektiğini ifade ettiler.

MOTORİNDE 2.5 TL İNDİRİM GERÇEKLEŞTİ

Dünya’da yaşanan gelişmeler sonrası brent petrol fiyatlarındaki hareketlilik sonucu ülkemizde 30TL’yi aşan motorine yapılan 2.5TL’lik indirim ardından motorinin litresi 27,80TL’ye satılmaya başlandı