Çakal Haberleri

Çakal Haberleri

Fethiye’de İlk Sergisinde Kızı Yalnız Bırakmadı

Fethiye'de Emekli İlkokul Öğretmeni Nurhan Çakaloğlu Ekmekçi, bugün Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde ‘Kişisel Karakalem ve Fotoğraf Sergisi’ni açtı. Sergi açılışında kızı Derya Ekmekçi Şahin, Nurhan Çakaloğlu Ekmekçi’yi yalnız bırakmadı.

KARAÇULHA ÇİFTÇİ BİRLİĞİNDEN MÜDÜR DADAŞOĞLU’NA ZİYARET 

Karaçulha Çiftçi Birliği Başkanı Halil Daşar beraberinde Hasan Tuna Arslanoğlu, Bayram Koç ve Özer Çakal ile birlikte Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu ziyaret etti.

GÖRKEMLİ DÜĞÜN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER    

Hamide Karlık ve Enes Çakal, Leb-i Derya Aksazlar Koyu’nda düzenlenen görkemli düğün ile evlendi. Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk’ün de katıldığı düğüne ilgi yoğun oldu. 

ÇAKAL&RECKOL BABADAĞ’I COŞTURDU

'Eğlence Dorukta' etkinliği kapsamında 12 Temmuz Cuma günü, son zamanların gözde sanatçıları Çakal ve Reckol sahne aldı. Ünlü rapçiler 1200 metre de kendilerini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.

Kaymakam Fırat’tan iş adamlarına teşekkür

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, hükümet konağının tamir ve tadilatı esnasında destek veren iş adamlarına teşekkür belgesi sundu. Kaymakam Fırat, geçtiğimiz günlerde tamir ve tadilatı tamamlanan hükümet binasının yapımına destek olan iş adamlarını ödüllendirdi. Kaymakamlık binasında destek veren iş adamlarına teşekkür belgesi sunan Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “kaymakamlık binamızın çehresinin değişimine destek verdiğiniz için sizlere teşekkürü bir borç bilirim” ifadelerini kullandı.

Demirel’den Ülkü Ocakları Genel Başkanına ziyaret

Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel ve yönetim kurulu Ankara programı kapsamında önemli ziyaretlerde bulundu.

Balıkçı’nın manevi oğlundan Bodrum Deniz Müzesi’ne ikinci bağış

Cevat Şakir Kabaağaçlı, nam-ı diğer Halikarnas Balıkçısı'nın manevi oğlu, şair, yazar, eğitimci ve rehber Prof. Dr. Şadan Gökovalı, yıllardır sakladığı ve koruduğu orijinal el yazmalarının bir kısmını Bodrum Deniz Müzesi’ne bağışlamıştı. Gökovalı, koleksiyonun diğer kısmını da Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu ve Bodrum Deniz Müzesi Müdürü Selen Cambazoğlu’na İzmir’deki evinde teslim etti.

Yakınları Cenazesine Sahip Çıkmadı 10 Gün Sonra Toprağa Verildi

Yakınları tarafından sahiplenmeyen İsmail Çakal’ın cenazesi belediyesi ekipleri tarafından toprağa verildi. 

Başkan Aras, Turgutreis Çarşı Esnafıyla Bir Araya Geldi

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, beraberinde Başkan Yardımcıları Önder Batmaz, Emel Çakaloğlu, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte Turgutreis çarşı esnafı ile bir araya gelerek belediye tarafından alınan kararlar ile ilgili bilgilendirme gerçekleştirdi. Aynı zamanda esnafın sorunlarını da dinleyen Ahmet Aras Turgutreis'te gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.