Çatalarık Haberleri

Çatalarık Haberleri

Başkan Karaca Vatandaşlarla İftar Yaptı

31 Mart yerel seçimlerinde güven tazeleyen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Belediyesi'ne ait Çatalarık Sosyal Tesisi’nde vatandaşlarla iftar yaptı.

Karaca, “Adaylar Sosyal Tesislerde İstedikleri Vakitte Mitinglerini Yapabilirler”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Çatalarık Sosyal Tesisleri’nde halk buluşmasına izin vermediği yönündeki açıklamalara cevap verdi. Karaca, “Kimsenin benden bir talebi olmadı” dedi.

Saatcı, “Herkes Kendine Yakışanı Yapar”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı beraberindeki heyetle birlikte Muğla makası ile köprübaşı arasındaki esnafları ziyaret etti. Çatalarık Sosyal Tesisleri’nde yaşanan olayla ilgili konuşan Saatcı, “Herkes kendine yakışanı yapar” dedi.

Sosyal Tesisin Kapılarını Açmadılar Vatandaşları Soğukta Bıraktılar

Fethiye Belediyesi mevcut yönetimi, Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'ya kendisinin yaptırdığı Çatalarık Sosyal Tesisileri'nde toplantı yapmasına izin vermedi. Buna rağmen Saatcı'yı sevenler soğuk havada kendisini dinlemek için tesisin yan tarafındaki boş alana akın etti. Yaşananlara tepki gösteren Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, "10 derece soğukta bu kadar insanı sokakta bırakanlara Fethiyeliler 31 Mart'ta gereken cevabı sandıkta verecektir." dedi.

Muhammet Kökten, çocukların isteğini geri çevirmedi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, çocukların top isteğini yerine getirdi. Topları teslim etmek için Çatalarık Mahallesi’ne giden Başkan Adayı Kökten, çocuklarla futbol da oynadı. 

Alim Karaca “Müfettişler Çöp Tenekelerinin Sac Kalınlığını, Parkelerin Boyunu Bile Ölçtüler”

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP'den yeni dönem adayı Alim Karaca, seçim kampanyası çerçevesinde mahallelerde halk buluşmalarına devam ediyor. Alim Karaca Cumartesi akşamı Çatalarık sakinleriyle bir araya gelerek, yurttaşların belediyeden taleplerini ve seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerini dinledi.

Kökten ve Otgöz Esnafları Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, çalışmaları kapsamında Çatalarık Mahallesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti.

Başkan Adayı Kökten, Çatalarık Halkının Sorunlarını Dinledi

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Çatalarık Mahallesi’ni ziyaret etti.

Fethiye'de Beton Mikseri Kadını Metrelerce Sürükledi: 1 Ağır Yaralı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, B.B. idaresindeki beton mikseri, karşıdan karşıya geçmek isteyen genç kadına çarptı. Kazanın etkisiyle metrelerce sürüklenen genç kadın ağır yaralandı. Yapılan ilk müdahalenin ardından kazada ağır yaralanan Ecenur Götür (21), Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaymakam Ertaş, mahalle halkı ile buluştu

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Çatalarık mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Çatalarık’ta kentsel arama kurtarma eğitimi verildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde AKUT ekiplerinin koordinesinde Çatalarık’ta kentsel arama kurtarma eğitimi verildi.

Kurban pazarında yaşanan yoğunluk dikkat çekti

Fethiye Belediyesi tarafından Çatalarık bölgesinde kurulan kurban pazarında yaşanan yoğunluk dikkat çekti.

BERBER DÜKKÂNI ALEV ALEV YANDI

Çatalarık Mahallesi’nde bir berber dükkânın da çıkan yangın sonrası dükkân kullanılamaz hala geldi.

FETHİYE GEÇİCİ HAYVAN BARINAĞI TARAFINDAN BASIN AÇIKLAMASI YAPILDI

Çatalarık Mahallesi'nde bulunan Fethiye Belediyesi Geçici Hayvan Bakım merkezinde katliam yapıldığına dair iddialara yönelik basın açıklaması yapıldı.

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN’DAN MÜJDE

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Çatalarık Mahallesi’nde Mahalle Muhtarı Ramazan Zorbaş ile mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Yapılan basın açıklamasında Milletvekili Gökcan, mahallede bulunan 53 taşınmaz üzerindeki 146 yapı kayıt belgeli yapı 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 16. Maddesi gereğince hak sahiplerine satılacağını belirtti.

Ekmek teknesi yandı

Fethiye’de Çatalarık Mahallesi Osman Kaya Bulvarı’nda marangoz atölyesinde yangın çıktı. Gece çıkan yangın marangoz atölyesini kullanılamaz hale getirdi.

Karaca Yol Ve Altyapı Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Çatalarık Mahallesi’nde devam eden parke yol ve kaldırım ile İnönü ve Atatürk Caddelerinde ise altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye & Saran Holding İşbirliğinde Spor Salonu Yapılıyor

Fethiye Belediyesi ve Saran Holding arasında yapılan anlaşmayla birlikte Çatalarık Liseler yerleşkesinde belediyeye ait araziye spor salonu yapılıyor. Fethiye’ye kazandırılacak spor salonu 571,05m² alanda yapılıyor.

Hayvan pazarında kurbanlık satışları devam ediyor

Kurban Bayramının üçüncü gününde de Çarıklı Bizim Kasap, Çatalarık Mahallesindeki Fethiye belediyesi kurbanlık hayvan pazarına kurbanlık satışına devam ediyor.

Çarıklı Kasap hayvan pazarında yerini aldı

Kurban Bayramı yaklaşırken, Çatalarık Mahallesindeki Fethiye belediyesi kurbanlık hayvan pazarına kurbanlıklar getirilmeye başlandı. Fethiye'de yıllardır halka kaliteli ve ekonomik hizmetlerde bulunan Çarıklı Bizim Kasap, bu yıl da kurbanlık pazarında yerini aldı. Çarıklı Et Sahibi Hamit Metiner, ''Vatandaşlarımıza her bütçeye uygun kurbanlık sağlayacağız. '' dedi.

Şehiriçi Özel Toplu Taşıma Kooperatifinin yönetim kurulu belirlendi

Fethiye 18 Nolu Şehiriçi Özel Toplu Taşıma Kooperatifi genel kurulu gerçekleştirildi. 113 üyesi bulunan kooperatifin kongresi, Çatalarık Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.

Marangoz atölyesinde yangın!

Fethiye'nin Çatalarık Mahallesinde Cemil K.'ya ait marangoz atölyesinde yangın çıktı.

Gökcan, verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Ankara dönüşü geldiği Fethiye Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda bir dizi müjdeler verdi. Fethiye halkının uzun süredir beklediği Devlet Hastanesi’ne Anjiyo Merkezi, Fethiye Körfezi’nin temizlenmesi, Çatalarık Mahallesi’nde hazine arazisi üzerine yapılan evlerin tapu sorununun çözümlenmesi ile Karaçulha Mahallesi’nde TOKİ’nin yapacağı inşaat alanıyla ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

Veteriner 6 saatte hayata döndürdü

Fethiye’nin Çatalarık Mahallesinde ki evinin yanında bağlı olan keçiye saldıran, bir pitbul köpek dehşet saçtı. İddialara göre 3 kişi keçiyi kurtarabilmek için 15 dakika çaba gösterirken, ağzı burnu parçalanan hamile keçi veteriner tarafından 6 saat süren operasyon ile hayata döndürüldü. 

Yetkililerden yardım bekliyor

Fethiye’nin Çatalarık Mahallesi’nde yaşayan Fadime Karateke, 3 çocuğuyla birlikte zor şartlar altında bir yaşam sürüyor. Eski bir evde yaşayan Karateke, her yağmur sonrasında evine duvardan ve çatıdan su girdiğini söyledi. Eşi yüzde 50 engelli olan Fadime Karateke, yetkililerden yardım beklediğini dile getirdi. 

Prizden çıkan yangın paniğe neden oldu

Fethiye'nin çatalarık mahallesinde dün akşam saatlerinde iki katlı evin birinci katında, yangın meydana geldi. Üçlü prizin kontak yapması sonucu çıkan yangın paniğe neden oldu.