Cem Kaytan Haberleri

Cem Kaytan Haberleri

Vali İdris Akbıyık, Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi

Muğla Valisi İdris Akbıyık, ilimizde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İletişim Bölge Müdürlüğü'nden anlamlı Gazeteciler Günü Programı

T.C. İletişim Başkanlığı Muğla İletişim Bölge Müdürlüğü tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle düzenlenen programda basın mensupları bir araya geldi.

Kaytan: “ 10 ocak’lar gerçek Anlamda basın bayramı olmalı”

Medya sektöründe faaliyet gösteren kuruluşların ve basın çalışanlarının 2024 yılına birçok sorunla girdiğini belirten Ege Gazeteciler Federasyonu ve Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Cem Kaytan, bu sorunların zaman geçirilmeden ele alınarak çözülmesinin, demokrasinin gelişimi için büyük önem taşıdığını kaydetti. Mesleki sorunların çözülerek 10 Ocak’ın gerçek anlamda basın bayramı olmasını dilediğini ifade eden Cem Kaytan, bir 10 Ocak’ı daha, yaşanan sorunlar ve geri alınan haklar nedeniyle “Çalışan Gazeteciler Bayramı” değil “dayanışma günü” olarak kutladıklarını ifade ederek sektörde yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini şöyle sıraladı:

Başkanı Kaytan, 'Olayı yakından takip edeceğim'

Ege Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Cem Kaytan, Fethiye Belediyesi tarafından 12 Kasım 2023 tarihinde düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerinde www.gercekfethiye.com sitesinin Yazı İşleri Müdürü Emrullah Gök'e yapılan saldırının takipçisi olacağını belirtti.

EGF’den Açıklama “Gazetecilik Suç Değildir!”

Ege Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu, Fethiye ve Nazilli’de basın mensuplarına yapılan saldırıları kınayan yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Ege Gazeteciler Federasyonu’ndan Kaymakam Ertaş’a ziyaret

Ege Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Cem Kaytan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı makamında ziyaret etti.

EGF’den Başkan Karaca’ya anlamlı ziyaret

Ege Gazeteciler Federasyonu (EGF) yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Kaytan, “Demokrasinin vazgeçilmezi Yerel Medya”

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ege Gazeteciler Federasyonu Başkanı Cem Kaytan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Marmaris'te düzenlenen Yerel Medya Çalıştayı’nda açıklamalarda bulundu.

Cemiyet başkanlarından ortak açıklama

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Cem Kaytan ve Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, ortaklaşa yaptıkları basın açıklaması ile dün Ortaca’da, aracının içinde intihar etmesi sonucu ölü olarak bulunan polis Hüseyin Tayfun Üçgül’ün cenazesinde basın mensuplarına yapılan saldırıyı kınadılar. 

EGF’de, Kaytan güven tazeledi

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonuna bağlı Ege Gazeteciler Federasyonu’nun olağan genel kurulunda aynı zamanda Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanlığını yürüten Cem Kaytan güven tazeledi.

GAZETECİLER DERNEĞİ’NDEN BİR DİZİ ZİYARET

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği’nin 3. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz ay yapılmıştı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Cem Kaytan, yeniden başkan seçilirken Başkan Kaytan ve yönetim kurulu üyeleri Muğla’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

GAZETECİLER DERNEĞİ’NDE CEM KAYTAN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği’nin 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Cem Kaytan, yeniden başkan seçildi.

KAYTAN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan’ın babası Enver Kaytan hayatını kaybetti.

EGF’den 24 Temmuz açıklaması

“Özgür basın topluma katkı sağlar!” Ege Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı olan Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Cem Kaytan, Sansürün kaldırılışının yıldönümü olan 24 Temmuz Basın Dayanışma günü nedeniyle yaptığı açıklamada, Basının Sansürle değil, özgürce yayın yapması halinde topluma katkı sağlayacağını söyledi.

Tasarrufu gazetelerden değil, başka yerlerden başlatın!

Cumhurbaşkanlığı'nın ‘tasarruf tedbirleri’ kapsamında kamu kurumlarında günlük gazete alımlarının yasaklanmasına yönelik açıklama yapan Ege Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Cem Kaytan, “Tasarrufu gazetelerden değil, başka yerlerden başlatın!” diyerek tepki gösterdi.

Kaytan “24 Temmuz Basın Bayramı Değil, Mücadele ve Dayanışma Günüdür”

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonuna bağlı Ege Gazeteciler Federasyon Genel Başkanı ve Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Cem Kaytan,  24 Temmuz Basın Bayramı’nın bu yıl da kaygı verici bir ortamda geçtiğini söyledi.

FRT TV’DE KADIN CİNAYETLERİ KONUŞULACAK

Her hafta Perşembe günleri saat 21:00’de FRT TV ekranlarında yayınlanan Muğla Gündemi, gündemi takip etmeye devam ediyor. Gazeteci Cem Kaytan’ın hazırlayıp sunduğu programda bu hafta kadın cinayetleri konuşulacak.

Uzun “Feyzioğlu, Bizi Müthiş Kırgınlığa İtti”

FERDİ YAVUZ- Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun, FRT TV'de gazeteci Cem Kaytan'ın hazırlayıp sunduğu 'Muğla Gündemi' programında en çok merak edilen sorulara cevap vererek gündeme dair açıklama ve değerlendirmelerde bulundu. 

İlman; 'Muğla’ya 222 Milyon Tl Yatırım Yapıldı'

FRT TV’de Cem Kaytan’ın hazırlayıp sunduğu ‘Muğla Gündemi’nin bu haftaki konuğu Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman oldu. Muğla’ya yapılan yatırımların 222 Milyon lira değerinde olduğunu kaydeden İlman: “İlimiz genelinde geçtiğimiz yıl bakanlığımızın yatırımları, yurt yatırımlarıyla birlikte 222 Milyon değerinde” dedi. 

BMW'lerin test sürüşü Muğla'da gerçekleşti

CEM KAYTAN- BMW S 1000 XR ve BMW F 900 XR motorlarının test sürüşleri Muğla'nın Marmaris ve Datça yollarında gerçekleşti.

Rektör Çiçek, Muğla Gündemi'ne Konuk Oldu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, FRT TV'de gazeteci Cem Kaytan'ın hazırlayıp sunduğu 'Muğla Gündemi' programında en çok merak edilen sorulara cevap verdi.

AK PARTİ İL BAŞKANI KADEM METE'DEN 'KADEME' TEPKİSİ

FRT TV'de Cem Kaytan'ın hazırlayıp sunduğu Muğla Gündemi'nin bu haftaki konuğu, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete oldu. Muğla'da vatandaşlar tarafından sık sık gündeme getirilen su faturalarındaki zam konusunda programda konuşuldu.

Çirkin Saldırı Kınandı !

FERDİ YAVUZ- Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Cem Kaytan, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı H. Seda Köktener ve Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Baykuş, ortak bir basın açıklaması yaparak Muğla Gazetesi’ne yapılan çirkin saldırıyı kınadı.

İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer’den Muğla’ya Müjdeler 

FERDİ YAVUZ- Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer, Muğla’ya birbiri ardına müjdeler verdi. FRT ekranlarında yayınlanan Cem Kaytan’ın sunduğu ‘Muğla Gündemi’ programına konuk olan İl Sağlık Müdürü İskender Gencer, hem koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan tedbir, önlem ve mücadeleler hakkında bilgiler verdi hem de Muğla’ya yapılan ve yapılacak olan sağlık hizmetleriyle ilgili müjdeler verdi. 

Kaytan 'Gazetecilik Suç Değildir'

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Cem Kaytan, Sözcü Gazetesi Bodrum Muhabiri Yaşar Anter’in dün gözaltına alınıp, serbest bırakılmasıyla ilgili yazılı açıklamada bulundu.

AK Parti’den 10 Ocak Ziyareti

10 Ocak Çalışan gazeteciler günü nedeniyle Gazete Zeybek’i ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete ve Menteşe İlçe Başkanı Tamer Topal Yazı İşleri Müdürü Cem Kaytan ve gazete çalışanları ile bir süre sohbet ederek günlerini kutladı.

“Basın Çalışanları Mesleki Düzenleme Bekliyor”

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı Ege Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Cem Kaytan,   “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı” nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.