Çevre Vakfı Haberleri

Çevre Vakfı Haberleri

Karaca, “Elimizden Gelen Desteği Sağlayacağız”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı (FETAV) yöneticileri ile üyelerini ziyaret etti.

Fethiye’de Üreten Kadınlar Beşkaza Buluşması

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı (FETAV) tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel düzenlenen ‘Üreten Kadınlar Beşkaza Buluşması’ kermesi gerçekleştirildi.

Aday Adayı Demirel’den, Fetav’a Ziyaret

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında kısa adı FETAV olan Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı’nı ziyaret etti.

Fetav Konseri Büyük İlgi Gördü

Unutulmayan nağmeleri birlikte söylemek üzere sloganı ile yola çıkan Fetav ( Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı) Özer Olgun Kültür Merkezinde Türk Sanat Müziği Korosu eşliğinde Fethiye’li müzik severlere unutulmaz bir konser verdi.

SABANCI’DAN DESTEK

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı'nın başkanlık görevini üstlendiği FETAV (Fethiye Turizm, Tanıtım, Eğitim, Kültür ve Çevre Vakfı)'ın “Turizme Erişiyoruz” başlıklı projesi SABANCI VAKFI Hibe Programı kapsamında destek almaya hak kazandı.

FETAV, SABANCI VAKFI HİBE PROGRAMI’NDAN FAYDALANACAK

Sabancı Vakfı’nın 16 yıldır sivil toplumun güçlenmesi ve toplumsal gelişmeye katkıda bulunma hedefiyle sürdürdüğü Hibe Programı’ndan 2022-2023 döneminde faydalanacak projeler belli oldu. Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı bu yıl erişilebilirlik için yaptığı çalışmalarla hibe almaya hak kazandı.

Ölüdeniz’in dibi tertemiz

Turizm sezonuna girilirken 'Sıfır Atık' projesi kapsamında Ölüdeniz'de deniz dip temizliği gerçekleştirildi. Muğla Çevre Vakfı (MUÇEV) tarafından Ölüdeniz Belcekız Plajı ve Kumburnu Tabiat Parkı Plajında değişik noktalarda dalış yapan 3 dalgıç, deniz dibi temizliği etkinliğine katıldı. Dalgıçlar, yaklaşık 2 saat boyunca deniz dibinde atık ararken fazla bir atık çıkmaması büyük dikkat çekti. Deniz dibinden az sayıda bira ve pet şişeler ile eskimiş halatlar çıkartılırken 'Ölüdeniz'e Mavi Yakışır' sloganıyla dalış yapan dalgıçlar “deniz dibi harika ve temiz. Ufak tefek şişe ve çöpler vardı onları da çıkardık” ifadelerini kullandılar.

Devletimiz ihtiyaç sahiplerini unutmadı 

17 günlük kısıtlamada devletimizin şefkat eli Fethiye’de de ihtiyaç sahiplerine Ramazan bayramı öncesi ulaştı. Fethiye’de bir araya gelen kurumlar yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerini sevindirdi.